RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирський ФК "Арсенал" обіграв малинський "Металург" і здобув першу перемогу в аматорах

12.05.11

Поділіться з друзями :
Свою першу перемогу здобув житомирський ФК "Арсенал" в чемпіонаті України з футболу серед аматорів. В домашній зустрічі, яка відбулась 11 травня на стадіоні "Спартак", житомиряни з мінімальним рахунком 1:0 обіграли малинський "Металург". Єдиний гол у матчі господарі забили вже на першій хвилині першого тайму після розіграшу м'яча в центрі. Відзначився  арсеналівець Дмитро Тосіч. Після поразки "Арсеналу" в першому ж турі від львівського "Самбору", ця перемога стала приємним подарунком для житомирських уболівальників. Хоча гра команди була так само невиразною, як і раніше.


З самого початку гри "Арсенал" повністю взяв ініціативу в свої руки і почав активно атакувати суперника. І хоча господарі більше володіли м'ячем, та більшу частину гри провели на половину поля суперника, збільшити рахунок їм так і не вдалось. Навіть гольових моментів практично не було. А голкіпери обох команд грали досить надійно. Малинсани ріше зрідка пробували переходити в контратаки, але так само безрезультатно.

Перед початком матчу трибуни трошки прибрали
Вболівальники почали сходитись на стадіон вже за годину до початку гри, яка була запланована на 17.30. Як і раніше, ніяких афіш по місту чи анонсів гри "Арсенал" - "Металруг" на житомирських сайтах не було. Навіть більше - на тому ж стадіоні "Спартак" о 15.00 відбулось нагородження переможців кубку Губернатора з міні-футболу. Окрім команд- учасниць, на заході були присутні власне губернатор області Сергій Рижук, заступник міського голови Олександр Бочковський, начальниці міського і обласного управлінь сім'ї, молоді і спорту Олена Сарно і Раїса Гула із своїми заступниками, голова обласної федерації футболу області Юрій Опанащук і, звісно, журналісти. І ніхто жодним словом не обмовився про старт житомирської команди в аматорах і що за пару годин відбудеться чергова гра "Арсеналу". Хоча губернатор і розповів про початок реконструкції центрального стадіону "Полісся".
Єдине зрушення - на другу гру "Арсеналу" були підготовлені програмки. Але будемо сподіватись, що це лише початок і далі буде лише краще.

Гравці малинського "Металургу" виходять на розминку перед грою з "Арсеналом" в Житомирі.



Вже на першій хвилині житомиряни відкривають рахунок. Автором голу став Дмитро Тосіч.













Час від часу по біговій доріжці стадіону хтось за старою звичкою робив пробіжки, чим викликав неаби-яке здивування у суддів)


Головний тренер ФК "Арсенал" Микола Подраний


           Дивитись фото з гри
Арсенал (Житомир) - Самбір (Льів)

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.