RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж з відкриття "Битви за Середзем'я" під Житомиром

11.05.11

Поділіться з друзями :
Міжнародний реконструкторський фестиваль "Битва за Середзем'я" за мотивами книги Толкіна "Володар перстнів" відкрився 29 квітня під Житомиром, неподалік села Левків. Книга стала сценарієм для чотириденної рольової гри, на яку приїхало понад 600 учасників та 80 клубів України, Росії, Польщі, Білорусії та Молдови. Територія "Середзем'я" займала більше двох квадратних кілометрів, на яких розташувались понад десяток локацій із укріпленнями, фортецями, містами. І всюди точилась боротьба між світлим і темним блоком.

В п'ятницю, 29 квітня 2011 року, відбулось урочисте відкриття фестивалю. Практично, це був перший і єдиний день, коли світлі і темні герої могли вільно зібратись в одному місці, не влаштувавши бійку. Захід був широко розрекламований в пресі, тому на відкритті було людно. Приїхали і представники влади. Зокрема, гостей привітав міський голова Володимир Дебой.

фото: Анна Смокорівська, Сергій Роздум
Аби гості і журналісти не сумували, для них влаштували покаові бугурти, лицарські поєдинки та змагання лучників. Потім організатори представили всіх героїв реконструкції.
3.
4.

6.

8
9.
10
11

13

14.

16.
17.
18.
19.
20

22.


24.

А на наступні дні всіх учасників чекали всі принали нового казквого світу - сутички, штурм фортець, різні обряди, бійки, полювання і, звісно, відпочинок. Але про це - далі.
І відеослайдшоу з 80 фотографій


Дивіться також:
 
Хроніки Битви за Середзем'я під Житомиром: день другий
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.