RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Бульбашкові війни в Житомирі і інші веселощі

16.05.11

Поділіться з друзями :
Різноманітні естафети, конкурси, атракціони та інші розваги - все це чекало житомирських дітей та їх батьків і друзів в суботу, 14 травня, на Новому бульварі і майдані Корольова. Саме тут відбувалось міське свято «Щаслива родина». І одним із найвеселіших, на наш погляд, конкурсів того дня стали бульбашкові війни. Взяти в них могла кожна охоча сім'я, а бульбашки видавали організатори. Для перемоги потрібно було задути бульбашками протилежну сторону. Але про все по-порядку.

Тож 14-15 травня в рамках «Тижня Подружжя» в Україні в Житомирі відбувалось міське свято «Щаслива родина». Воно розпочалось в суботу, 14 травня із Параду щасливих сімей, який пройшов центральними вулицями міста.
А далі на майдані Корольова відбулася святкова концертна програма за участі дитячих та музичних колективів Житомира. А для дітей влаштували традиційні конкурси на Новому бульварі. Практично, вони мало чим відрізнялись від тих забавок, які тиждень тому ораганізовували на Свято Мам в Житомирі, а перед тим - на Великодень. Єдина серйозна відмінність - цього разу в конкурсах мали брати участь не самі діти, а родини. Тобто діти і батьки.






А біля лавочки спогадів на Новому бульварі організаторивлаштувалисправжні бальбашкові війни. Всі бажаючі мали прийнти одну з сторін. І дятям і їх батькам видавались організаторами мильні бульки. А потім, по команді, всі починали їх видувати.
Організатори готують мильні бульки і розповідають учасникам правила гри

Прозвучав сигнал до початку. Бульбашкові війни почались.




Теоретично, перемагала та сторона, яка задує більше бульками іншу. Але на практиці перемагала дружба і всім дітям роздавали цукерки.
І ще трохи фото з святкувань в суботу, 14 травня.






Дивіться також: 

Сотні житомирян з дітьми влаштували грандіозний парад щасливих сімей в Житомирі


Вагітні житомирянки встановили рекорд України

На Великдень в центрі Житомира запрацювало дитяче "Місто радості"

 

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.