RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Вагітні житомирянки встановили рекорд України

09.05.11

Поділіться з друзями :
На День Матері, який відзначається 8 травня, в Житомирі встановили унікальний рекорд - одночасно в одному місці - на майдані Корольова - зібралось 315 вагітних житомирянок, тобто - майбутніх мам. Цей рекорд був офіційно зафіксований представниками Книги рекордів України. Організтором акції стала громадська організація "Я - мама". Окрім того, в центрі міста організували справжнє свято для дітей і їх батьків. Працювали різні безкоштовні атракціони, організовувались конкурси і різні ірги.

Що цікаво, багато з цих розваг були такими самими, як і в "місті радості", який організували були на Великодень. Воно й не дивно, адже їх організовували ті самі люди. Щоправда цього разу не було ніякого релігійного підтексту.
Акція зібрала величезну  кількість житомирян.


Генадій Зубко, лідер житомирського "Фронту змін"

Міський голова Житомира Володимир Дебой з дружиною вітають житомирян











А вже за тиждень в Житомирі відбудеться ще одне велике сімейне світо - 14-15 травня в рамках «Тижня Подружжя» в Україні в Житомирі відбудеться міське свято «Щаслива родина».

Цими весняними днями Житомир перетвориться у справжнє свято для всіх щасливих родин міста: 14 травня вулицями міста пройде Парад щасливих сімей, відбудеться святкова концертна програма за участі дитячих та музичних колективів Житомира, пройде урочисте нагородження найбільших та найщасливіших родин міста. Окрім цього жителі та гості Житомира в цей день зможуть поновити обітниці кохання чи навіть вперше освідчитись у коханні своїй другій половинці в спеціальній «Арці кохання», яку буде розміщено на майдані поблизу кінотеатру «Жовтень», та отримали безкоштовну професійну сімейну фотозйомку на згадку про цей ніжний та хвилюючий момент.

15 травня відбудуться ігри та розважальні заходи для родин міста: веселі естафети, салон краси для дітей, родинні змагання, малюнки на асфальті та багато іншого.


Розклад:

14 травня

Парад щасливих сімей (15:45 – 16:30), збір людей біля міської мерії

Святковий концерт (17:00 – 19:30), біля кінотеатру «Жовтень»

Арка кохання + Безкоштовна сімейна фотосесія для родин (17:00 – 19:30), біля кінотеатру «Жовтень»

15 травня

Ігри та розважальні заходи для родин (16:00 – 19:00), бульвар по вул. М. Бердичівскій
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.