RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж: Юні красуні готуються до фіналу конкурсу “Міні міс Житомир”

17.05.11

Поділіться з друзями :
Вже зовсім скоро, 30 травня 2011 року, в Житомирі відбудеться фінал конкурсу краси "Міні-Міс Житомир 2011" від "Gloria Model Style". А поки десять юних учасниць конкурсу активно готуються до свого вирішального виступу перед глядачами і жюрі на сцені Телецентру. Власкори RozdumFoto завітали на одну із репетицій, аби поближче познаймитись з учасницями конкурсу і дізнатись, на які сюрпризи слід чекати житомирянам.

Десять дівчат віком від п'яти з половиною до тринадцати років тричі на тиждень збираються на репетиції конкурсу "Міні-Міс Житомир 2011". Вони знайомляться з основами акторської майстерності, вчаться дефілювати, а також відточують свої таланти. Організатори обіцяють розіграти справжню феєричну і незабутню казку. А якщо точніше - знайому всім з дитинства "Попелюшку". Саме таку теми вибрали для дівчат цього року.

Деякими подробицями конкурсу "Міні-Міс Житомир 2011" нам розповіла Віталія Розбицька, директор модельної агенції "Gloria Model Style". За словами Віталії, планується чотири виходи дівчат. Перший називається “Попелюшка”, другий - “уроки етикету”, третій - “свій талант”. Тут дівчатка будуть демонструвати свої таланти-танцювати, співати, дресирувати собак і багато іншого. Останній вихід — у вечірніх сукнях і нагородження. Все просто і нічого зайвого, принаймі на перший погляд. Але за нею стоїть важка праця організаторів конкурсу і самих дівчат-учасниць, які на репетиціях старанно відпрацьовують кожен рух і коженвихід на сцені.



З приводу сюрпризів — планується спільна робота з шансон клубом по-Бердичівські, яки вже виступав на фіналі конкурсу "МісЖитомир серед блондинок" (Miss Blonde inZhytomyr) 17 березня. Але цього разу готується цікавий досить номер. Організатори обіцяють - ніхто ще такого не робив, але ми не хочемо поки розкривати всіх секретів. Глядачі зможуть побачити все на власні очі.



За титул найчарівнішої міні-міс Житомира боритмуться десять претенденток. Всього ж у кастингу на конкурс взяли участь більше ста дівчаток. Бажаючих було дуже багато. Дзвонили запитували навіть коли вже йшли репетиції.


Ми поцікавились у Віталії Розбицької, чи коректно, що на сцені змагатимуться дівчата настількирізного віку. Виявилось, що тут все гаразд - шансимає кожна:
- Взагалі, це стандарт Києва, такий віковий ценз - від 5 до 12-13 років, -пояснила нам Віталія. - Там на подібних конкурсах учасниці діляться на підгрупи за віком. І обирають переможниць всередині групи. Якщо робити так, то потрібно тоді не десять учасниць, а тридцять — по 10 в кожній з вікових груп. Це більші кастинги, більше репетицій, більше учасниць. Ми такого в Житомирі поки не можемо зробити. Це дуже важко. Але ми стараємось так підбирати конкурси і образи, щоб кожна дівчинка могла себе максимально проявити. І я не думаю, що вони дуже сильно відрізняються в плані акторської майстерності. 

Але ж вік учасниць все рівно якось впливає?
- Так, але як саме — передбачити практично неможливо. Все залежить лише від самих дівчаток — як вони себе покажуть на фіналі. Адже, наприклад, найстарша дівчина може взяти тим, що вона вже красуня з довгими ногами, вже більш схожа на дорослу модель. Вона може взяти зростом. А найменша може взяти своїм віком: “ой дивіться, яка мала прикольна, молодець, потрібно їй плюсік поставити” В кожного своє і жюрі доведеться серйозно поламати голову над вибором. Та й самі дівчата дуже серйозно відносяться до всіх — і старших і молодших учасниць. Вони в кожній бачать свою суперницю і конкурентку. Хоча при цьому все рівно лишаються дружніми.



Віта, нещодавно ти готувала дівчат до фіналу "Міс Житомир серед блондинок", зараз займаєшся дітьми для “Міні міс Житомир 2011”. З ким тобі легше працювати — дорослими чи дітьми?
- Важко відповісти. Нема такого, що десь легше чи важче. Просто по іншому. Діти, наприклад на акторській майстерності дуже швидко все схоплюють. Вони не бояться грати. З іншого боку з дітьми потрібно уважно спілкуватись, щоб не налякати чи розстроїти.



На репетиціях постійно присутні батьки дівчат, які можуть спостерігати за всім процесом підготовки до фіналу.
- Це дуже класно, що батьки приходять і бачать, як тут все відбувається, - вважає Віталія Розбіцька. - Вони, по-перше, не хвилюються вже так за свою дитину. Івони бачать наскільки це все відбувається важко, як працюють їх діти. Вони вже не скажуть - “а, походили там, спинки рівненькі, посміхаються, що тут такого...”. Вони знають який рівень організації, рівень учасниць інших.



А ще діти постійно приносять свіжі квіти. Дорослі дівчата, звісно, такого вже не роблять.










Тож запрошуємо всіх на фінал конкурсу "Міні міс Житомир 2011" 

коли: 30 травня

початок:  18.00

де: Житомир, Телецентр, вулиця  Театральна

ціна квитка : від 20 до 30 грн

Квитки можно придбати за телфоном:
(0412) 446-007


Нагадаймо такж, що модельна агентція Gloria Model Style проводить конкурс "Модель року 2011" і запрошує всіх бажаючих пройти відбір і спробуватисебе в ролі фешн-моделі.


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.