RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Під житомирською міською радою влаштували туалет

27.04.11

Поділіться з друзями :
Молодь Житомира влаштувала імпровізований туалет прямо під стінами міської ради. В середу. 27 квітня, учасники «Академії практичної адвокації» та «Демальянсу» провели акцію «Горщик чи мер – хто кращий партнер?». Вони розіграли театралізовану сценку про пошуки туалету в центрі Житомира. Не знайшовши такого, хлопець вимушений справляти потребу в горщик, а дівина для цього використовує підгузник. З'явився під міською радою і мер Житомира, щоправда його роль довелосьзграти ще одному акторові.

Засловами організаторів, даний перфоменс покликаний, в саркастичній формі проілюструвати один випадок життя пересічних громадян м. Ж, зобразити їх непосильні потуги на шляху з справленням природніх потреб та реалізації своїх Конституційних прав, на повагу до їх гідності, що порушується відвертим катуванням громадян владою. Простіше кажучи - до чого може привести відсутність туалетів у місті і пофігістичне ставлення до цієї проблеми влади.

Актори готуються до почтатку вистави
Організаторами попередньозвертались неодноразово із індивідуальними та колективними зверненнями довлади, а такождолсідили стан основних громадських туалетів Житомира. Результати поки невтішні - ніяких відповідей отримано не було.
Активісти підготували чимало плакатів

На Михайлівській зібралось чимало журналістів і просто перехожих. Організатори спеціально обрали час, щоб на вулиці було людно - обідню перерву


Пісяючий хлопчик справляє потребу в горщик прямо під стінами міської ради Житомир





Подивитись на акцію вийшли і житомирські чиновники: заступник начальника комунального господарства міської ради Віталій Шевчук (зліва) та начальник управління по зв'язкам з громадськістю Ольга Білобровець (по центру)
Заступник начальника комунального господарства міської ради Віталій Шевчук вважає, що проблема дещо роздута - у місті працює 150 туалетів, які перебувають на балансах ЖЕКів. А в крайньому випадку можна зайти у будь-яку державну установу і там знайти туалет. Влада також запрошує інвесторів до співпраці у цьому напрямку. Щоправда поки ніхто не відгукнувся.





Акція проводиться в рамках адвокаційної кампанії "Шукаємо туалети"
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.