RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі "Сталевий дракон" провів акцію "Увага! Мотоцикліст"

17.04.11

Поділіться з друзями :
Житомирські мотоциклісти вирішили нагадати житомирським водіям про своє існування і необхідність підвищеної уваги та взаємної поваги всіх учасників дорожнього руху. Адже після зимової перерви в місті знову розпочався черговий мотосезон. В суботу, 16 квітня, вони провели на вулицях міста акцію «Увага! Мотоцикліст», в рамках якої роздавали листівки із памяткою для водіїв. В Житомирі в акції взяли учась десяток мотоциклістів.

Настала весна, потеплішало і на дорогах почали масово з’являтись мотоциклісти, скутери, велосипеди. Взимку двоколісним транспортом мало хто користується. Тому водії могли відвикнути звертати увагу на ці транспортсні засоби, - розповів про суть проблеми Юрій Андрущенко, голова житомирського осередку Національної асоціації мотоциклістів України.
Житомирські мотоциклісти з клубу "Сталевий дракон" збираються перед початком акції "Увага! Мотоцикліст" навпроти Срібної вежі.
Низька культура взагалі і водіїв — це проблема всієї країни, вважає Юрій.

- В нас взагалі низький рівень культури. Тому водій водія не поважає на автомобілі. Це в нас в психології закладено, напвено, все що менше моєї машини просто не повинно бути на вулиці. Я вже не говорю про ставлення до мотоциклістів. А велосипеди на дорогах для наших водіїв — це взагалі не транспорт.
Акція "Увага! Мотоцикліст" відбулась одночасно в більшості великих міст України. Координаторами акції на місцях виступили голови місцевих осередків національної асоціації мотоциклістів України, а там, де осередків на даний момент ще немає, - ініціативні групи, або всі, хто бажав взяти участь в акції.
В акції взяв також участь відомий житомирський мотогонщик Олег Ліпінський





Після зборів учасники акції вирушають на першу "точку" роздачі листівок - перехрестя вулиць Московської і Київської.














Під час акції водіям автотранспорту було роздано близько 70 тисяч листівок з інформацією, що ми знову на дорозі та подякою за те, що вони будуть пильніше ставитися до руху на дорозі, зокрема до тих пунктів, що можуть врятувати життя чи здоров"я мотоциклістам та іншим двоколісним учасникам руху.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.