RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж виступу "Табула Раса" в Житомирі

16.04.11

Поділіться з друзями :
Легендарний рок-гурт "Табула Раса" виступив 15 квітня на сцені Golden Gate Pub, розважального комплексу ФОК в Житомирі. Музиканти дали більш як двогодинний концерт і виконали не один десяток відомих і давно улюблених пісень. Захід зібрав не так багато глядачів, зате це створило доволі комфортну атмосферу в залі. Вокаліст гурту Олег Лапоногов старався і навіть порвав струни на гітарі посеред концерту і одну пісню виконав на іншій. Пропонуємо вам невеликий репортаж з цієї події.

З останнього концерту гурту "Табула Раса", який відбувся в Житомирі 6 серпня 2010 року пройшло не так вже й багато часу. але житомиряни встигли скучити за улюбленими виконавцями. В залі зібрались справжні фани, добре знайомі з творчістю гурту.

Цього разу на розігріві у музикантів виступив житомирський гурт "NO".




гурт Табула Раса з'явився на сцені майже з годинним запізненням. Але вже після першої пісні у виконанні Лапоногова «Шейк «шей-шей» усі присутні забули про всісвої проблеми)
У вокаліста гурту "Табула Раса" Олега Лапоногова дуже виразна міміка



111










Фанат гурту "Табула Раса" підіграє улюбленим музикантам на уявній гітарі

Лапоногов відіграв декілька пісень із лопнувшою струною. Першими цю "проблемку" помітили фани в залі. Гітару довелось на деякий час замінити.



Нарешті струну замінено і гітару повернули Лапоногову





Гітарист гурту "Табула Раса" Євгеній Халаф кривляється фотографу РоздумФото під час концерту в Житомирі

Глядачі проводжали музикантів довгими оплесками і викликами на біс. Тим нічого не лишалось. як вийти до глядачів і виконати ще одну, вже точно останню пісню.


 Довідково

Табула Раса - київський музичний гурт, заснований 1989 року. Протягом більш ніж двадцятирічної музичної кар'єри, незмінними учасниками гурту лишаються: Олег Лапоногов (вокал, гітара, аранжування) та Едуард Коссе (ударні). ПІк популярністі колективу припав на другу половину 90-х років - тоді вони стали одним з перших українських музичних груп які мали можливість знімали кліпи, їздити з гастролями по країні, а також укладати офіційні контракти з спонсорами. У 1998 році гурт вирішив взяти творчу відпустку, яка розтягнулась на п'ять років.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.