RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Петро Ющенко прочитав лекцію про українців студентам ЖДУ

02.04.11

Поділіться з друзями :
Петро Ющенко, брат екс-президента України, побував в середу, 30 березня, в Житомирі аби презентувати свій культурологічний проект "Українці в світі". Розповідав Петро Ющенко про українців і студентам Житомирського державного університету імені Івана Франка, де він прочитав годиннну лекцію. За словами очевидців, говорив Петро Ющенко довго, нудно і доволі спірно. А потім його перервали викладачі, які, вибачившись, забрали студентів на пари. Далі - невеликий фоторепортаж із зустрічі Петра Ющенко із студентами в Житомирі від RozdumFoto.
.Зустріч студентів із Петром Ющенком відбулась в 101 аудиторії філфаку ЖДУ, що на Пушкінській. На неї прийшло чимало народу (чи то їх там зібрали...).


Студенти ЖДУ чекають на Петра Ющенка.


В аудиторії було чимало української символіки

Частина дівчат сиділа в національних костюмах.

Петро Ющенко готується розпочати свою лекцію. Можна помітити його схожіть до брата.


Всім місця в залі не вистачило, тож частині студентів довелось сидіти прямо на сходах аудиторії













Лишається додати. що перед цим Петро Ющенко зустрічався із Петром Саухом, ректором Житомирського державного університету імені Івана Франкапро. Він домовився, що вуз прийме у себе виставку портретів видатних українців, яку зможе подивитися кожен охочий житомирянин. Цим проектом президентський родич займається вже декілька років.
- Насправді у нашій галереї 2000 портретів. Але до вас привеземо лише 500 - виберемо найзнаковіші постаті та, звичайно ж, покажемо людей, які вийшли безпосередньо з Житомирщини! - запевнив Петро Ющенко.
Він зауважив, що навіть 500 портретів - це гігантська галерея, для якої у місті немає приміщення. Тому більшість робіт висітиме в університетських коридорах.

Також того дня Петро Ющенко зустрічався із Володимиром Дебоєм, міським головою Житомира та дав прес-конференцію для місцевих ЗМІ.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.