RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В арт-галереї "Акрополь" відкрилась виставка житомирського художника Артура Пурлієва

26.03.11

Поділіться з друзями :
Справжній світський прийом влаштували в Житомирі на честь відкриття нової арт-галереї «Акрополь» та її першої експозиції - виставки картин відомого житомирського художника Артура Пурлієва. Останній вже встиг стати відомим в Америці та Західній Європі, а нещодавно став переможцем конкурсу портрета «Кендіс Брайтц» в «Пінчук Арт Центрі». Тепер же в нашому місті буде свій подібний культурно-мистецький центр. Нова галерея розташувалась на другому поверсі бізнес-центру «Імперіал», що на Котовського.
На відкриття галереї завітав навіть міський голова Житомира Володимир Дебой. Всі захоплено розглядали картини художника, слухали музику, спілкувались і ділились враженнями від побаченого. Байдужим не лишився ніхто. Сам художник скромно відповідав на питання гостей, проводив екскурсії експозицією і ділився творчими планами.
Артур Пурлієв і його автопортрет

- Мені близький по духу сюрреалізм. Багато моїх картин виконані у цьому стилі. Малюю, скільки себе пам’ятаю. Дуже гордий з того, що сьогодні мої земляки-житомиряни мають змогу оцінити мою творчість. Запрошую усіх відвідати мистецькі в «Акрополь», - розповів Артур Пурлієв.

Виставка картин діятиме до 25 квітня. 
Час роботи галереї "Акрополь": 10-00 по 19-00 без вихідних!




Артур Пурлієв (художник), Ілона Пурлієва (Президент модельної агенції "Глорія"), Віталія Розбіцька (директор модельної агенції "Глорія")



Наталія Шелест та Ілона Пурлієва








Міський голова Житомира Володимир Дебой на відкритті галереї "Акрополь" та виставки Артура Пурлієва




Зліва направо: Валерія Бохнюк, директор арт-галереї "Акрополь", Артур Пурлієв, художник, Ілона Пурлієва, Президент модельної агенції "Глорія", Віталія Разбицька, директор модельної агенції "Глорія"






Артур Пурлієв - малювання - сенс мого життя

Артур Пурлієв почав малювати в школі, а його талант вперше розгледів батько.
Здібності з'явилися коли я вчився в старших класах. Талант в мені розгледів батько. Як-то він глянув на мої замальовки, йому сподобалося. Тоді він запитав, чи не хочу я серйозно займатися живописом. «Чому б і ні», - подумав я і почав вчитися. 
Перші уроки живопису Артур отримав у художниці Раїси Федосіївни Єніної. Потім навчався у Ірини Радецької.
- Багато чого з того, що я зараз вмію, мене навчила Ірина Юріївна, працювала вона зі мною практично індивідуально. І мій рівень стрімко почав рости.
Всього за рік навчання художньому мистецтву захоплення Артура перетворилось в сенс життя і серйозну роботу. За рівнем робіт він зміг обійти одногрупників, багато з яких займався живописом по шість років. А коли прийшов час визначатися з професією, вступив до училища культури і мистецтв ім. І. Огієнка.


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

1 коммент.:

Анонім сказав...

деяка техніка є, а от з фантазією очевидний напряг.

Дописати коментар

.