RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі відбудеться фінальний кастинг "Міні Міс Житомир 2011"

26.03.11

Поділіться з друзями :

Учасниці "міні-міс Житомир 2010"
Організатори "Міні-Міс Житомир 2011" розшукують талановитих дівчат для участі у конкурсі краси. Фінальний кастинг на "міні-міс" відбудеться в п'ятницю, 1 квітня 2011, року в житомирському бізнес-центр Імперіал. Участь в ньому можуть взяти всі дівчатка віком від 6 до 13 років. Оранізатори запрошують усіх зацікавлених батьків - ви можете розпочати зоряну кар'єру вашої дитини вже зараз - приводьте її на кастинг "Міні-міс Житомир".

Коли: 1 квітня 2011 року
Де: м. Житомир, майдан Перемоги 10,  офіс 2-64 (другий поверх бізнес-центру Імперіал)
Початок о 18.00


- Конкурс краси "Міні-міс Житомир" в нас буде відбуватись вже третій рік. Ми плануємо провести його в перших числах червня. Поки ж відбираємо учасниць, яких потім готуватимемо до самого конкурсу. Тож запрошуємо батьків приводити дітей на кастинг. Головне - не боятись. Більше 50% успіху учасниць буде залежати від талановитості і артистизму, вмінню показати себе, - розповіла RozdumFoto власниця модельного агенства Gloria і головний організатор конкурсу в Житомирі Ілона Пурлієва.

Після кастингу учасниць почнуть активно готувати на конкурс. Їх чеають підготовка по дефіле, хореографії і акторській майстерності, постановці номерів. Заняття відбуватимуться тричі на тиждень.Тому конкурс має пройти на високому рівні. А переможниця житомирського етапу зможе представляти наше місто на конкурсі "Міні-Міс Україна 2011", який відбуватиметься в Києві. Щоправда потрапить вона на нього лише наступного року - така специфіка житомирського конкурсу.
- Ми трохи пізно включились свого часу в конкурс. Тому наша переможниця вже не встигає на всеукраїнський етап в Київ того самого року по строкам. Тому вона їде вже наступного року. Але це навіть добре - буде час підготуватись до конкурсу такого рівня, - розповіла Ілона Пурлієва.

Нагадаймо, що минулого року титул "Міні-міс Житомир" отримала восьмилітня Єва Гринишина. Тоді за неї свої голоси віддали 16 з 17 членів жюрі. Тож саме Єва поїде цього року на конкурс краси "Міні-міс Україна".
Єва Гринишина - переможниця конкурсу краси "Міні-міс Житомир 2011"
Першою віце-міс стала Катя Безпрозванна, другою - Анна Камінська. 
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.