RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі танцювали рок-н-рол і бугі-вугі

17.03.11

Поділіться з друзями :
В житомирському спорткомплексі "Динамо" 11 березня відбувся другий етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі. В ньому взяли участь близько двохсот спортсменів з Харкова, Донецька, Луганська, Запоріжжя, Києва, Житомира та автономної Республіки Крим. Вони змагались у різних вікових групах. У змаганнях прийняли участь близько 200 спортсменів, що змагалися у 11 категоріях.

фото: Анна Смокорівська, Сергій Роздум
 - Цей турнір в Житомирі ми проводимо вже другий рік. І мені приємно, що щоразу він стає більш масштабгим і краще організованим. Тут чудова атмосфера, гарна організація, нормальний зал. Цього року приїхало більше учасників і, відповідно, більша конкуренція, що теж я вважаю дуже позитивним явищем, - вважає  Лариса Філімонова, голова федерації акробатичного рокен-ролу та бугі-вугі в Україні. - А це означає, що подібні змагання цікаві і затребувані. В майбутньому ми хочемо лише трохи змінити дату змагань — проводити їх пізніше, у квітні і приурочити до дня народження Корольова.




 Вихованці танцювально-спортивного клубу “Шик” з с. Жовтневе Попільнянського району Житомирської області посіли перше і друге місця в програмі рок-шоу “Ансамбль” другого етапу Чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу, який минулого тижня відбувся в Житомирі.

А в категорії "формейшн-дівчата" перемогу святкував клуб "Бліц-Рок" з Керчі
- Цього року у змаганнях взяло участь набагто більше спортсменів, ніж минулого. Виступали прежставники 17 клубів практично з усієї України — Криму, Київщину, Харківщини, Доннеччини та інших, - розповів газзеті “20хвилин” Ярослав Бовсунівський, головний організатор змагань і президент танцювально-спортивний клуб “Шик”.

 Переможцями змагань в різних вікових категоріях стали - Зайцева Марія, Прокошин Владислав і Сидунова Єкатерина, Бубліков Віктор і Козубська Анастасія, Долбиев Ярослав і Семенко Олександра, Харієнко Владислав і Колеснік Єлізавета (усі м.Харків), Бєлая Поліна, Терещенко Владислав і Решавська Наталія, Данченко Ярослав і Німенко Христина, Карпіна Андрій і Савченко Олена (усі м.Київ), Шевченко Денис і Овчаренко Аліна (м.Сєвєродонецьк, Луганська обл.).






 

















Відео з події


Сюжет на обласному телебаченні
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.