RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фотоподії: виставка газети День, весільне фото і квітневий ФотоФан

29.03.11

Поділіться з друзями :

Анонс найцікавіших фотоподій Житомира, які відбуватимуться в нашому місті 31 березня - 3 квітня. 


Фотовиставка газети "День"

Фотовиставка газети День в Житомирі

В четвер, 31 березня 2011 року, о 12.00 у Житомирському державному університеті ім. І. Франка за адресою вул. В. Бердичівська, 40, 1-й корп., 2-й поверх, відбудеться відкриття Фотовиставки «День-2010».

На виставці буде представлено близько 150 найкращих світлин від професіональних митців фотографії та аматорів-початківців, що стали переможцями XII Міжнародного фотоконкурсу газети «День». Головний жанровий напрям конкурсу – жива репортерська зйомка, яка має на меті показати «іншу» Україну, як її бачать крізь об’єктиви своїх телекамер допитливі фотомисливці – самобутню та суперечливу, незаангажовану та відкриту до спілкування.

Відкриють Фотовиставку ректор Житомирського державного університету ім. І. Франка Петро Юрійович Саух  та головний редактор газети «День»  Лариса Олексіївна Івшина.

Кожен з відвідувачів Фотовиставки зможе відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на його погляд, світлину. І за результатами глядацького голосування буде проголошено переможця від міста Житомира.

В ході відкриття Фотовиставки відбудеться вручення «інтелектуальних подарунків» - передплат на газету «День» та книг з «Бібліотеки «Дня» - житомирським школам та ВНЗ в рамках просвітницької Акції «Дня» «Подарунок рідній школі».

Фотовиставка газети День в Житомирі працюватиме з 31 березня до 14 квітня 2011 р.
Час роботи - з 9.00 до 18.00


------------------------------------------------------------------------

Весільна виставка 2011 в Житомирі


З п'ятниці, 1 квітня до неділі, 3 квітня 2011 року у виставковому центрі Глобал UA відбудеться виставка, присвячена весільній індустрії в Житомирі. Кожен відвідувач зможе ознайомитись з роботою місцевих весільних салонів, побачити роботу візажистів, парихмахерів, дефіле моделей та, звісно, виставка весільної фотографії. Можна також проконсультуватись щодо організації весільу спеціалістів і отримати багато корисної інформації.

------------------------------------------------------------------------

Смішний Фотофан в Житомирі

Всуботу, 2 квітня, відбудеться чергова традиційна зустріч Фото-Фан - благодійна зустріч фотографів і моделей, які хочуть пофотографувати/пофотографуватись і заодно допомогти дітям. Цього разу зустріч приурочена до 1 квітня. Тож вітається відповідний реквізит

Місце зустрічі змінити не можна: парк ім.Гагаріна (збори біля пам'ятника Пушкіну)

Час збору: 10:30-11:00

Контакти:
Юлія 063-264-79-98
Лілі 093-123-85-99

Суть проекту ФотоФан: в ​​один день у певному місці збираються кілька фотографів. Всі бажаючі можуть прийти на фотосет і зробити фотографії. Внесок - символічний у розмірі 20 грн. Всі виручені кошти підуть на благодійність.
Що Ви отримуєте: мінімум 10 фото на CD з різною технікою виконання і постобробки, гарний настрій, море задоволення.
Кого ми шукаємо: фотографів, які бажають взяти участь. Візажиста на умовах Time For Print-Ви отримаєте портфоліо своїх робіт за підсумками фотосесії.

У зйомці можуть брати участі особи, які не досягли 18 років, тільки з відома батьків.

------------------------------------------------------------


Якщо ви знаєте про якісь цікаві події, чи самі організовуєте захід для фотографів чи пов'язаний з фотографією - пишіть нам і ми його проанонсуємо!

мейл: fotorozdum@gmail.com 

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.