RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В житомирському турклубі "Полісся" відкрили скелелазний стенд ФОТО

30.01.11

Поділіться з друзями :
Урочисте відкриття оновленого скелелазного стенду відбулось в житомирському туристичному клубі "Полісся" в суботу, 29 січня 2011 року. В цей день для дітей, що прийшли в клуб влаштували веселі старти і справжнісінькі парні гонки. Були також і перегляди фільмів, чай із розповідями і спогадами про походи і різні пригоди. Випробувати стенд змогли всі присутні. А далі позайматись на ньому зможе кожен бажаючий.

- Відкриттям цю подію можна назвати лише умовно. Адже стенд цей побудували десять років тому вже як. Але взимку на ньому не можна було тренуватись - він був відкритий. А тепер ми його "накрили", він зараз, фактично, в приміщенні знаходиться і тут можна тренуватись цілий рік, - розповів журналістам один з організаторів свята, відомий житомирський турист Олександр Олівсон.
Тепер на стенді можна займатись навіть взимку, що особливо важливо, адже в цей період по скелям особливо не полазиш без спеціального обладанння і навичок. А так можна займатись в досить комфортних умовах.
Ось в цьому червоному приміщенні і знаходиться скелелазний стенд

На урочистостях з нагоди відкриття скелелазного стенду в турклубі "Полісся" зібралось чимало гостей, в основному - це діти з ріхних краєзнавчих і туристичний гуртків



В приміщенні самого турклубу "Полісся" досі триває ремонт. Турклуб планують урочисто відкрити лише навесні
 
Досвідчені туристи демонструють присутнім, як потрібно підніматись по стенду



Після усіх привітань і промов, дітей розбили на пари і розпочались парні гонки - хто швидше підніметься нагору і вхопиться за край стенду. Звісно, все відбувалось з дотриманням усіх правил безпеки.















Стенд надалі працюватиме тричі на тиждень - в понеділок, середу і п'ятницю з 19.00 до 20.00. Всі тренування відкриті, тобто прийти і спробувати себе на стенді може кожен бажаючий. Щоправда бажано мати своє спорядження. В подальшому планується розпочати курси по скелелазінню.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.