RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Кавоманії відбулась презентація фентезійно-історичної книги про Житомирщину

29.01.11

Поділіться з друзями :
Презентація книги Івана Хом’яка "Легенди Нору" відбулась у п'ятницю, 28 січня, в Кавоманії. Це фентезійно-історичний роман про Житомирщину періоду 3 тисячоліття до нашої ери. За словами автора, книга не має ні історичної, ні художньої цінності. Головне в ній - ідея. Але ця ідея сама по собі незвична і оригінальна. На думку Івана Хом’яка, всесвітньо відомий рома Толкієна "Володар Перстнів" розповідає у фентезійному стилі про події, які відбувались на території України в 3 тисячолітті до нашої ери. Звісно, це лише ідея. Хоча при написанні  "Легенди Нору" автор використовував і наукові антрополігічні та історичні  дані по регіону.

фото: Анна Смокорівська

Іван Хом'як розповідає про історію написання книги
Тож сам сюжет - вигадка, але світ, в якому ці події розгортаються, цілком міг існувати в минулому. До речі події розгортаються на території Житомирщини.






Щодо самої презентації, то Іван Хом’як розповів про свою книгу і історію її написання, про ддолю вигалдки і правди в ній, а також відопів на запитання присутніх. А потім кожен бажаючий міг придбати книгу і отримати автограф  автора. Книжки розлетілись немов "гарячі пиріжки".
До автора вишукувалась ціла черга за автографом


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.