RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирський "Контингент" обіграв вдома МФК "Одеса" з рахунком 3:1

25.01.11

Поділіться з друзями :
Житомирський ФК “Контингент” приймав на своєму полі гостей — МФК “Одеса” в рамках восьмого, передостаннього, туру колав суботу, 22 січня. У напруженій боротьбі житомирський "Контингент" зумів обіграти гостей з Одеси з рахунком 3:1. Це була одна із найпринциповіших зустрічей першого кола чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги. Перемога дозволила житомирянам закріпитись на другій позиції Чемпіонату в свої групі. Фоторепортаж з гри від Rozdumfoto.


фото: Сергій Роздум, Анна Смокорівська
підготовка фото: Анна Смокорівська

"Контингент” розпочинає і забиває

Блискавична атака житомирян одразу після початку гри і розводу м'яча закінчується взяттям воріт одеситів вже на 10 секунді матчу. Цей гол, фактично, і задав нервовий темп всій зустрічі. Одесити швидко оговтались і почали робити спроби відігратись і поступово перехоплюючи ініціативу. Житомиряни ловили гостей на контратаках і це в них виходило досить непогано.


Можливості забити були у Коваля та Литвиновского, але їм трохи не пощастило. Декілька небезпечних моментів створили і одесити, але Максим Сорокін цього дня увійшов в кураж і ловив та відбивав все, що летіло у ворота. Більше пощастило Сергію Литвиновському, який під кінець тайму закінчив блискучу контратаку “Контингенту” взяттям воріт одесита Павла Цибенка.
Другий тайм розпочався із атак одеситів, які прагнули будь-що відігратись. Але вже на третій хвилині вони пропустили третій гол на контратаці. У житомирян відзначився Юрій Коваль.









Другу половину тайму команди повністю провели на половині поля житомирян, які перейшли до глухої оборони. Одесити заробили пенальті, але не змогли його реалізувати — наш воротар Максим Сорокін вгадав напрям удару і відбив м'яч (це вде третій пенальті за сезон, який відбиває Сорокін). Але гості продовжували тиснути і атакувати. І в кінці кінців, всього за п'ять секунд до кінця матчу їм вдається буквально закотити м'яч у ворота Сорокіна, який перед цим зумів відбити не один небезпечний удар. І буквально одразу лунає фінальний свисток. Тож рахунок 3:1 на користь житомирян і Контингент зміцнює свої позиції на другому місці.














Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.