RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Кавер-проект "Барабас" з новою програмою виступив в Кавоманії

26.01.11

Поділіться з друзями :
Кавер-прект “Барабас” презентував нову програму - "Я вчуся бути Танею" - в неділю, 23 січня у "Кавоманії" . Виступ справив справжній фурор, всі захоплено слухали такі знайомі пісні у оригінальному та веселому виконанні “Барабасу”. А потім публіка вимагала виконати щось на біс. Музиканти не розчарували і тримали увагу захопленої публіки майже дві з половиною години. І весь цей час ніхто навіть не подумав піти.


Цього недільного вечора в "Кавоманії" було як завжди людно

Дехто до кави чи чаю приніс з собою ще й солодощів і навіть цілий торт


Тріо музикантів розпосинають вечір


- Сьогодні проект “Барабас” презентував нову програму. Сьогодні ми її вперше “обкатуємо” в Кавоманії. Ми робимо програму на рік і потім виступаємо з нею. Тож далі інші клуби Житомира та інших міст. Ми граємо кавери із своєї точки зору. Ми над ними приколюємося, знущаємося, просто лабаємо для себе. Щоб подобалось і нам і глядачам. Проста зовсім музика, ніяких наворотів. Все дуже зручно і гарно, - розповів після виступу один із учасників проекту бас-гітарист Роман Талько.








За словами Романа, проект “Барабас” існує рівно рік. Ми починали з двума африканськими барабанами і бас-гітарою — два барабани і бас — барабас. Звідси і назва. Хлопці планують грати далі, а також записати альбом.







Також, вперше на концерті і після концерту кожен бажаючий міг отримати миттєве фото від фотографа Оленки Гаєвської.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.