RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж з гри "Контингент" - "Поділля-УМВС" чемпіонату України з футзалу

15.01.11

Поділіться з друзями :
З перемог у Чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги розпочав новий, 2011 рік, житомирський футзальний клуб “Контингент”. В п'ятницю 14 січня, житомиряни вдома обіграли хмельницький “Поділля-УМВС” з рахуноком 5:2. Це був пропущений матч шостого кола чемпіонату. Що також приємно, Контингент вийшов на поле в новенькій формі синього кольору. Гра вийшлацікавою і динамічною, а перемога дозволила "Контингенту" піднятись на третю сходинку в турнірній таблиці.

Проведення гри стало можливим завдяки підтримці спонсорів команди - маслозаводу "Рудь" і страхової компанії UNIQA. Хоча проблеми із залом лишались майже до останнього моменту. Через борги за аренду команду не хотіли пускати в "Динамо". Але ще один зірваний матч означав би для "Контингенту" зняття з чемпіонату з усіма наслідками. Тож в "Динамо" зрозуміли ситуацію і пішли на зустріч, за що їм теж окрема подяка.
Гравці ФК "Контингенту" готуються вийти на поле в спорткомплексі "Динамо", Житомир
Гра з хмельницькою "Поділля-УМВС" була запланована на 11.00 ранку в п'ятницю. не зважаючи на такий незручний і робочий час, в залі зібралось чимало вболівальників, хоча і менше ніж би їх було у вихідні.
Гості з хмельницького запізнились, тож матч розпочався пізніше запланованого на півгодини.
Гравці ФК "Поділля-УМВС" з Хмельницького готуюуться вийти на поле на гру з "Контингентом" в Житомирі
Перед грою «Контингент» займав четверту сходинку в турнірнірній таблиці, маючи в активі дванадцять очок і одну гру в запасі. «Поділля-УМВС» займав п'яту сходинку з десятьма очками, але провівши на одну гру більше.
«Поділля-УМВС» приїхала на гру добре підготовленою, хоча і без своїх лідерів Миколи Сохорука та Вадима Рефеля
Технічна підготовка до гри

Вболівальників було не так багато як завжди, але вони були і це головне.

Зустріч розпочалась із атак “Контингенту”. І вже на четвертій хвилині господарі забивають перший м'яч у ворота суперників. Автором голу став Сергій Литвиновський. Рахунок 1:0 протримався весь перший тайм, хоча гольові моменти були в обох команд, але реалізувати їх їм так і не вдалось.















Вже на другій хвилині другого тайму другий гол у ворота гостей забиває Володимир Мухін після точної передачі Литвиновського. Через хвилину все той же Литвиновський оформлює дубль, пройшовши з м'ячем фактично з середини поля. Потім, після передачі Юрія Коваля Володимир Мухін точно пробив по воротах, довівши рахунок до розгоромного 4:0.



Гості робили відчайдушні спроби відігратись. І це їм частково вдається — житомиряни пропускають два м'ячі. У гостей відзначились Максим Мельник та Віталій Мороз.
Один з них хмельниччани буквально всією командою заштовхали у ворота. Фінальну ж крапку у зустрічі поставив гравець “Контингенту” Роман Кірішун, який забив п'ятий гол. 5:2 і житомирські фани святкують першу перемогу у 2011 році.



Після цієї гри у таблиці бомбардирів Сергій Литвиновський закріпився на другому місці, маючи в своєму активі одинадцять забитих м'ячів. Він поступається лише Бобильова Володимиру з команди "Шанс-Авто", у якого чотирнадцять м'ячів.
Президент ФК "Контингент" Олександр Шнайдер після гри
Наступна домашня гра житомирян відбудеться 22 січня проти МФК «Одеса»

Фоторепортажі з інших ігор "Контингенту" в Чемпіонаті України:
ФК "Контингент" розгромив львівський АК "Лемберг" в Чемпіонаті України ФОТО
 
ФОТО гольових моментів в грі "Контингент" - "Буран-Негабарит" в Чемпіонаті України
 
Житомирський ФК "Контингент" обіграв вдома ФК "Буран-Негабарит" в ІІІ турі Чемпіонату України з футзалу ФОТО
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.