RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Аматорський вертеп на імпровізованій сцені Кавоманії ФОТО

16.01.11

Поділіться з друзями :
 У неділю, 9 січня, в житомирській Кавоманії був  справжнісінький Вертеп у виконанні аматорів-митців під керівництвом поетеси і лідера "Неабищо" Тетяни Шабодей. І хай постановка була непрофесійна і трохи "довільною", зате актори грали щиро і цікаво. Та й зібрались на імпровізованій сцені різні, але талановиті і відомі в нашому місті люди. Тож не дивно, що міні-вистава вдалась на славу. Будемо сподіватись, що це не остання постановка  Тетяни Шабодей і її друзів. Дивіться невеликий фоторепортаж від RozdumFoto.

Юля Дримба грає у Вертепі у ролі Кози

Як розповіла Тетяна Шабодей, голова мистецього об'єднання "Неабищо" і один із органызаторів ВЕртепу в Кавоманії, його ідея вже не була новою цього року. Ще торіч вона з друзями ставили вертеп з "Неабищо". А у всьому була винна ностальгія Тетяни за репертуаром "Джерельця".
- Наші митці як завше підтримали фольклор, - прокоментувала подію Тетяна Шабодей. - А цього року мене особисто підштовхнув до справи остаточно Олег Земнухов, який допоміг зібрати і акторський склад, і у проведенні репетицій, та Ладислава з її великим оптимізмом.
Серед глядачів були і дорослі і діти. Всі захоплено спостерігали за подіями на сцені.

Цар Ірод зустрічає мудреців, що прийшли з різних куточків світу

Сценарій Вертепу написала особисто Тетяна Шабодей всього за годину. З костюмами допомогали один одному - хто що мав. Найбільше допоміг Олег Земнухов, а ще Світлана (студентка музучилища).

Найбільше за все надихнула дружність наших акторів, що цього року взяли участь, - розповіла Тетяна Шабодей. - Хоча казали мені, що не вийде у нас нічого, беручи до уваги підготовку протягом тижня, ми пішли ва-банк та виграли. Було продовження вертепу - самі стійкі - 6 акторів та фотограф ходили ряженими по кав*ярнях міста та вітали людей. Нас скрізь зустрічали радісно!





Коза збирає гроші на нову хатку



Тетяна Шабодей грає ангела. Більшу частину дії вона за всім спостерігала з кутка залу.



Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.