RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Казкові пригоди Дюймовочки в житомирському драмтеатрі ФОТО

05.01.11

Поділіться з друзями :
Бридкі жаби, сліпі кроти-мажори та жуки-джазмени - всі намагаються одружитись на маленькій невинній дівчинці. Але їй дістається справжній принц і ще й пара крилець - все як у казці.  Хоча, це і є казка - "Дюймовочка" - прем'єру якої до Нового року підготував дітлахам Житомирський музично-драматичний театр. Вистава вийшла просто феєрична, а дійство захоплює бувально з четвертої хвилини. Спеціально для наших читачів RozdumFoto підготував невеликий фоторепортаж.
Перед початком вистави в холі другого поверху для дітлахів організовують невелику культурну програму із іграми та Дідом Морозом. 







 А потім всіх запрошують в зал на виставу.

Вистава нагадує красиву дитячу книгу - коли відкриваєш її, повністю поринаєш у казку. За словами театралів, складність «Дюймовочки» в тому, що сам твір носить ліричний характер, але від цього намагались відідйти.
Масштабністю оформлення вражає – тільки декорацій заднього плану було розписано вручну цілих 240 метрів. І ці декорації по ходу змінювались швидко і кардинально. Буквально за хвилину Дюймовочка опинялась то на болоті, то в літньому і зимовому лісі, а потім - у мишачій норі і в казковому королевстві принца.







Музичну атмосферу вистави «Дюймовочка» створив спеціально написаними для неї піснями заслужений діяч мистецтв України Володимир Шинкарук. Аранжуванням музики займався наш колега з обласного телебачення Ігор Грач. Новорічна казка для дітей буде ставитися двічі на день, починаючи вже з 26 грудня і до кінця різдвяних свят.









Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.