RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В новорічну ніч в Житомирі народились дві двійні ФОТО

04.01.11

Поділіться з друзями :
Продовження фоторепортажу про відвідування пологових юудинків житомирським міським головою Володимиром Дебоєм з дружиною Тетяною в перший день Нового року. Спочатку міський голова вітав мам, що народжували в новорічну ніч в Центрі матері і дитини. А потім - породіль в пологовому відділенні Центральної міської лікарні №1, денародилось семеро хлопчиків і четверо дівчаток. Серед них - навіть дві двійні. Таким чином в Житомирі в новорічну ніч народилось всього 18 немовлят. Далі - фото з пологового ЦМЛ №1.



 В пологове ЦМЛ №1 приїхала та ж делегація, що і в Центр матері та дитини у складі міського голови Житомира Володимира Дебоя, його дружини Тетяни, заступника Олександра Бочковського, начальника управління охорони здоров'я міськради Миколи Суслика та заступника голови житомирської облдержадміністрації Миколи Олещенка. Так само для них провели повну екскурсію і розповіли про свої проблеми.


Володимр Дебой, разом із дружиною Тетяною Дебой, привітали породіль із народженням діток та вручили Новорічні подарунки. 
- Я з радістю у мій перший напівробочий, святковий, день побував у пологових будинках. Мене переповнюють почуття, тому що саме тут, народжується нове життя. Я щиро вдячний медичному персоналу за їх нелегку працю. Дякую мамам, що подарували державі нових громадян, - зазначив міський голова Володимир Дебой.



 Міський голова також відмітив, що у медичних закладах створені усі умови для народження здорових діток: у відділеннях тепло, чисто, працюють професіонали. У пологових будинках не чути плачу дітей і хвилювань мам – новонароджені постійно знаходяться поряд із мамою. А це означає, що дітям комфортно, мамам зручно і всі здорові.
- Завжди є можливість рухатися вперед: окрім сучасного обладнання, треба запроваджувати новітні технології. Але бажаю усім якнайменше ускладнених пологів без застосування складного обладнання. Нехай діти народжуються здоровими!, - побажав міський голова.






















Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.