RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Позашляховик Nissan Patrol останього покоління з'явився і в Житомирі ФОТО

25.12.10

Поділіться з друзями :
Останній фоторепортаж з відкриття автосалону Nissan в Житомирі. І оскільки я вже виставляв фото автівок нісан з салону, то цей пост присвячено лише одному автомобілю - оновленому красеню Nissan Patrol. Офіційно його вперше презентували в нашому місті. Хоча цілкомможливо, що він вже давно їздить вулицями нашого міста. В будь-якому разі автомобіль справляє враження. Хоча і коштує відповідно.


фото: Сергій Роздум
обробка: Анна Смокорівсьа
 Nissan Patrol — це японський автомобіль підвищеної прохідності компанії Nissan. Перше покоління позашляховиків Nissan Patrol з'явилося в 1951 році. У 1960-му році з'явилось друге покоління (Patrol 60 Series), яке випускалося без значних змін протягом 20 років. У 1988 році був запущений у виробництво Nissan Patrol Y60, а в 1998 Y61. У 2004 році рестайлінг моделі: нова оптика, бампери, новий бензиновий двигун 4,7 л 245 к.с.Але в Житомирі представлено оновлену модель 2010 року.


Останнє покоління Ніссана Патрол доступне з новим і більш могутнім двигуном з 8 циліндрами і 5.6 літрами об'єму замість 4.8 літрів в попередньому поколінні. Потужність агрегату 400 кінських сил, а крутний момент - 550 ньютонів на метр. Могутня гальмівна система з 358 міліметровими дисками страхуватиме авто в екстрених гальмуваннях, а 7-ми східчаста коробка-автомат в парі з універсальним повним приводом створять максимальні враження від їзди.

Підвіска - незалежна на всіх 4 колесах, під час її повного редизайну розробники перейшли від використання втулок на важелі. Nissan стверджує, що нова підвіска з великими ходами і системою HBMC помітно поліпшила стабільність і керованість машини як при русі по асфальту, так і на офф-роад.

Вперше на автомобілях марки Nissan використовується нова система Hydraulic Body Motion Control System (HBMC), яка допомагає автомобілю триматися рівно на трасі при  поворотах, робить комфортною їзду по місту і стабілізує машину при русі по бездоріжжю.

Інтерьер став більш зручним, адже згідно з даними Nissan власники машини проводять на бездоріжжі лише 15% часу. Так що позашляховик став більш комфортним, сімейним.
Система повного приводу ALL MODE 4x4 пропонує водієві вибір одного з чотирьох режимів роботи: пісок, траса, сніг і скелі. Допомагають водієві системи підйому в гору Hill Start Assist і спуску Hill Descent Control (остання тримає швидкість на позначці в 7 км / год в режимі 4H і на позначці 4 км / год в режимі 4L).
Пасажири другого ряду отримали додаткових 100 мм простору для ніг, третій ряд, судячи по знімках, теж цілком придатний для поїздки. «Патрол» побудований на абсолютно новій платформі, що дозволило знизити вібрації в салоні.







Інші фоторепортажі з відкриття автосалону Nissan в Житомирі:
В Житомирі відкрили автосалон Nissan ФОТО
ФОТО Автомобілі Nissan в Житомирі
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.