RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Дебой, Дід Мороз та Снігуронька завітали до хворих дітей в інфекційне відділення ФОТО

20.12.10

Поділіться з друзями :
«В день святого Миколая благодійність процвітає». І міська влада теж не забула про це гасло. В неділю, 19 грудня, міський голова Володимир Дебой разом із дідом Морозом та Снігуронькою завітали до дитячого інфекційного відділення міста Житомира аби подарувати його маленьким пацієнтам новорічне свято та солодкі подарунки. Дітей до такої відповідальної події теж підготували. Вони декламували вірші та співали новорічних пісень. Володимир Дебой побажав дітям якнайшвидшого одужання та здійснення усіх мрій. А керівництву відділення пообіцяв всіляку допомогу. Адже інфекційне відділення потребує капітального ремонту. Не кажучи вже про поточні потреби.

Сюжет від обласного телебачення про цю подію:

Разом із міським головою до відділення завітали його заступник Олександр Бочківський, керівник управління охорони здоров'я Микола Суслик та інші поважні гості.
Палати в інфекційному відділенні мають скляні вікна, щоб можна було спостерігати за їх пацієнтами. Таке собі реаліті-шоу "за склом" по-медичному





 

 











Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

2 коммент.:

Unknown сказав...

Це насправді одне із самих найпрофесійніших дитячих відділень! Їхній персонал настільки людяний і співпереживаючий...не те, що дитяча лікарня на Шевченка! Вони за власні гроші ремонтують палати - зкидаються щомісяцяпо 20 грн. А влада - СКОТИ, хоч би виділили кошти на ремонт...а то їздять з цукерками. Уроди! На ті приміщення вже давно "поклали око" житомирські упирі і доводять його до занепаду повного. Нелюди бляха.

rozdum сказав...

Тетяно, якщо хтось готовий і не боїться про це все розповісти - то звяжіться зі мною. Цю історію можна розкрутити в місцеивій пресі (або навіть на Україну)

Дописати коментар

.