RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

ФОТО Автомобілі Nissan в Житомирі

21.12.10

Поділіться з друзями :
Я вже писав про відкриття нового автосалону Nissan в Житомирі. Нагадаю, що тоді робив матеріал для газети "20хвилин". І, звісно, скористався можливістю пофотографувати і урочистості і автомобілі. Вийшов пристойний, хоч і невеликий, автомобільний фоторепортаж. Щоб було цікавіше - додав трохи інформації про представлені в салоні автівки. А подивитись там таки було на що. Чого лише вартий красень Nissan Patrol (про нього - в окремому пості).


Фото:        Сергій Роздум
Обробка: Анна Смокорівська
Перший Nissan Teana змінив у 2004 році на українському ринку колись популярну Maxima. За співвідношенням ціни, комфорту і технічних характеристик в порівнянні з основними конкурентами D-класу японський Teana можна було охарактеризувати як «золоту середину». А за деякими показниками (керованість, шумоізоляція, зручність сидінь) модель навіть перевершувала свою головну суперницю Toyota Camry.Але в Житомирі представлено оновлену модель.
 Японці стверджують, що автомобіль не має практично нічого спільного з попередником: змінилися не тільки зовнішність і інтер'єр, але і платформа. Хоча, якщо подивитися на машину уважно, створюється враження, що це лише глибокий рестайлинг. Наприклад, колісна база Teana не змінилася, загальні габарити збільшилися лише на декілька міліметрів, а деякі кузовні панелі (насамперед двері) залишилися колишніми.
Усередині — комфортно і затишно. Всі матеріали обробки Teana приємні для очей і на дотик, цілком відповідають статусу машини м'яка шкіра і відмінний пластик «під дерево», який з першого погляду важко відрізнити від натурального. Всі кнопки на передній панелі знаходяться саме там, де їх чекаєш знайти і користуватися ними зручно.
Седан отримав жорсткіший кузов, модернізовану задню многорычажку і наново розроблену передню підвіску з новими амортизаторами, які, за словами представників Nissan, допомагають поліпшити плавність ходу, а також зменшити крен кузова в поворотах. Teana радує приємним риком двигуна, відмінно настроєним варіатором і гарною динамікою. Машина миттєво реагує на натиснення педалі газу, і, згідно даним японської марки, з нуля до «сотні» прискорюється за 7,2 секунд. «Максималка» обмежена 210 кілометрами в годині
Спортивний вигляд, відмінна керованість, комфорт і безліч корисних дрібниць - це все новий Nissan NOTE -  якісний сімейний автомобіль. він має плавний хід: підвіска зводить крени кузова до мінімуму. Просторий салон та якісні деталі оздоблення інтер'єру дають відчуття комфорту і свободи. В базовій комплектації NOTE вже є: ABS, EBD і Nissan Brake Assist, подушки безпеки і т.д.

Nissan Qashqai - компактний кросовер, запущений у масове виробництво в кінці грудня 2006 року. Це перша модель Nissan, повністю розроблена в Європі. Дизайн автомобіля створений дизайнерською групою Nissan Design Europe, що знаходиться в Лондоні. Вперше автомобіль був представлений публіці в 2006 році при проведенні Паризького автосалону. В 2010 році модель була модернізована, що позначилось на її зовнішньому вигляді і на технічному оснащенні.

 









Nissan Micra— це компактні хетчбеки, що виробляються компанією Nissan з 1983 року.

Нещодавно компанія Nissan повідомила про старт продажів оновленого Murano 2011.Новинка  доступна в чотирьох модифікаціях: S AWD, SV AWD, SL AWD і LE AWD. Основні зміни торкнулися зовнішності машини і салону. У той же час мотор і трансмісія залишаться колишніми. Це 3,5-літровий мотор, що розвиває 250 к.с. і варіатор, що вважається рідкістю для такої машини.
Із зовнішніх змін цікаві нові фари, капот, що підріс в ширину і збільшені арки коліс, що надають спортивність масивному кузову.






Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.