RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Акція протесту "Свобод" проти Податкового кодексу в Житомирі не отримала підтримки

18.11.10

Поділіться з друзями :
Паралельно з установчою сесією обласної ради в середу, 17 листопада, біля стін облдержадміністрації відбулась акція протесту Житомирської міської організації «Свобода» спільно із місцевими підприємцями проти нового Податкового кодексу. Щоправда вона була зовсім малолюдною і нетривалою. Під вікнами ОДА зібралось декілька десятків людей з плакатами і прапорами. До акції не змогли приєднатись таксисти, бо їх просто не пустили даішники. Депутати облради, які в цей час могли спостерігати за акцією з вікон коридору сесійної зали, лишились байдужими до того, що відбувається на вулиці. 

Як акція виглядала з вікон четвертого поверху ОДА, де засідали депутати обларди, видно на даному відео

Гул на відео - то депутати спілкуються в кулуарах. Гуркіт там стояв ще той, відео це не змогло передати.
Таксистів, які мітингували ще напередодні, даішники просто не дозволили проїхати під стіни ОДА. Авто просто завернули назад.
На акцію протесту прийшло зовсім мало людей.
Проїзд Малою Бердичівською, фактично, перекрили. А під стінами ОДА стояли припаркованими дорогущщі іномарки тих, хто приїхав цього дня на сесію обласної ради Житомира

Сесія Житомирської обласної ради розглянула звернення ВО "Свобода" та спілки підприємців "Відродження" з вимогами захистити підприємців Житомирщини та просити Верховну Раду не приймати Податковий кодекс, що знищує підприємництво. Звернення було прийнято цього ж дня Житомирською міською організацією ВО «Свобода» та Спілкою підприємців «Відродження» під час акції протесту під стінами облради.


Мітингуючі розгортають агітацію

Ті, хто йшов повз до облдержадміністрації також ігнорували мітингуючих.

мітингуючі вимагали, аби режим припинив знущання над малим і середнім бізнесом. Мають бути створені умови для розвитку цього сектору економіки, а саме зменшення економічного тиску, запровадивши шкалу оподаткування за принципом: малий бізнес малі податки, великий бізнес – великі податки. Таку заяву зробив голова міської організації ВО «Свобода» Валентин Стойко. А керівник спілки підприємців «Відродження» Юрій Кузнєцов зауважив, що не вірить нинішній владі, яка заводить малий і середній бізнес у глухий кут, поступово доводячи його до зубожіння.
Ось так виглядала акція протесту з вікон четвертого поверху ОДА
Більшістю голосів депутати обласної ради не прийняли заяву мітингуючих.
Звернутись до президента із проханням ветувати новий податковий кодекс запропонувала і фракція "Батьківщини" в облраді. Але це звернення навіть не було включене в порядок денний. Проти його розгляду проголосували Партія регіонів, блок Литвина і комуністи. Тож ініціатори звернення опинились в меншості.

Про установчу сесію обласної ради шостого скликання можна дізнатись більше: 
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.