RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирський бард і поет Костя Куліков відсвяткував свій ювілей ФОТО/ВІДЕО

14.11.10

Поділіться з друзями :
Констянтин Куліков - відомий в Житомирі поет і бард
Творчий вечір барда, поета, музиканта, керівника літературного клубу «Оксія» та просто талановитої людини Костянтина Кулікова відбувся в суботу, 13 листопада в житомирському будинку культури. Він мав романтичну назву «Переносится осень на завтра» і був присвячений ювілею Костянтина. В залі зібрались його друзі, колеги по перу і учні. А серед виступаючих на сцені  - поети і письменники, а також гурти «11 отделение», «Alice in a Wonderland». Пісні на слова Кулікова виконала Єва Калиніна.
Пропонуємо вашій увазі невеликий фото і відео звіт з події.



Всі чекають на початок вечора.
Через те, що в ДК виступали циркачі, творчий вечір розпочався на годину пізніше, ніж було заплановано. Весь цей час гості і запрошені чекали у фойє і на вулиці. І дочекались. В залі зібралось чимало глядачів і всі вони лишились задоволені виступами та творами, які прозвучали зі сцени. Це й не дивно. Костя - відома людина в місті.

Присутні змогли дізнатись про нелегке життя і творчий шлях барда і поета, послухати вірші його учнів. І звісно, почути самого головного винуватця свята. Костя Куліков виконав під гітару пісні на військову тематику, дитячі пісеньки та ніжну лірику. Прочитав він і свої улюблені вірші.

Фото: Костя готується до виступу.

На сцені гурт "13отделение"
По закінченню вечора гості ще довго не хотіли розходитись. Вечір дійсно вийшов незабутнім і класним.

А на останок - трохи відео з вечора:





Довідка РоздумІнфо про "Оксію"
Житомирська міська молодіжна громадська організація «Оксія» об'єднує шанувальників сучасної
літератури та інших виявів мистецтва: фотографів, художників і просто неординарних творчих особистостей. До «оксії» входять не лише аматори поетичного слова, а й молоді художники, фотографи та музиканти. тож на концерті можна було не лише послухати твори «оксіян», а й переглянути їх фотографії, графіку, послухати музичні композиції й оцінити виставку альманахів і книг «оксії». Засідання організації відбуваються щочетверга о 19.00 у приміщені Житомирської філармонії (вул. Пушкінська 27). Приходьте





Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.