RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирські волейболісти виграли бронзу Кубку України серед вишів ФОТО і ВІДЕО

12.11.10

Поділіться з друзями :
Житомирські волейболісти (команда житомирського національного агроекологічного універу (ЖНАЕУ) подарували своїм вболівальникам серію яскравих, незабутніх і бескомпромісних ігор із серйозними і відверто сильнішими суперниками. І хоча житомиряни виграли лише одну гру з трьох, це не завадило їм стати бронзовим призером Кубку України з волейболу серед вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики. Але про все попорядку, як то кажуть... дивіться і читайте наш фото/відео репортаж:



У змаганнях взяли участь чотири чоловічі і три жіночі команди. Урочисте відкриття ігор відбулось 9 листопада в Житомирі, в спортивному залі ЖНАЕУ.Окрім усіх гравців і їх тренерів, на ньому були присутні гості з Києва і ректор ЖНАЕУ Малиновський. 
Гравці чекають на початок відкриття змагань.
Все розпочалося за давньою радянською традицієї із святкового параду і шикування. Потім - гімн і підняття прапора. Далі - промови і вітання від гостей.
Дівчата готуються до виходу

Житомирські волейболісти і волейболістки в повному складі
Поважні гості

Вінницька команда - фаворит змагань. І, забігаючи на перед скажу, переможець)

Ще раз повернімось до житомирян! Знай наших, як то кажуть!

Тренери команд і судді

Житомиряни розминаються перед першою грою із львів'янами
 В першій же грі кубку господарі залу, волейболісти ЖНАЕУ, обіграли гостей з Києва 3:1 Наступні ігри, з львів'янами та вінничанами, житомиряни з таким же рахунком програли. Останні, вирішальні ігри Кубку відбулись в  четвер, 11 листопада. Господарі зустрілись із гостями з Вінниці. Ця гра стала справжньою окрасою турніру. Ось декілька фото з цієї зустрічі:

В складі вінницької команди грають професійні.
 Глядачі не просто спостерігали, а й активно вболівали за свої команди. В залі стояв справжній гул час від часу. Дівчата теж підтримували хлопців!
 У вінничан команда укомплектована набагато сильнішими гравцями. Частина з них — ліцензовані гравці вищої волейбольної ліги. І фізично, і технічно, і тактично рівень вінницької команди був вищий. Але житомиряни змогли виграти перший період.

Козирі житомирян — це швидкість і гра в захисті. Але вони підвели в цій грі. В захисті наші волейболісти трохи не справились, бо атаки гостей були вже надто потужними. І поки були сили в першій партії, житомиряни справлялись. А далі, проти такого росту і досвіду грати стало важко.

Житомиряни готуються прийняти подачу

М'яч на перехоплення...
Житомиряни тримались достойно, не дозволяючи відстати сильно в рахунку і намагаючись його зрівняти. Це їм майже вдавалось час від часу.

Тренер житомирян, Анатолій Денисовець лишився задоволений грою своїх підопічних у всіх зустрічах, адже вони гарно себе показали, боролись до останнього, не отримали «сухих» поразок. Гру житомирян можна вважати успішною ще й тому, що тренер вінничан лишився грою своїх підопічних незадоволеним.

 Перемогу ж святкувала команда з Вінниці. Вона ж, не програвши жодої зустрічі, здобула Кубок. Друге місце опинилось в активі львів’ян. У жінок першу сходину посіла команда з Білої Церкви. Другими стали  луганчанки та житомирянки. Четврета жіноча команда з Харокова не змогла приїхати на ці змагання.

Власне церемонію нагородження не фотографував, на жаль.Але на останок - відеокоментар головного тренера житомирян Анатолія Денисовця
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.