RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирских миротворців дружини зустрічали із сльозами на очах

10.08.10

Поділіться з друзями :
Друга частина фоторепортажу про повернення в Житомир наших військових, які виконували миротворчу місію в Косово. Після 10 місяців несення служби в складі багатонаціональної бойової групи “East” сил КФОР на Балканах, наші миротворці повернулись до своїх сімей. В п'ятницю, 6 серпня, їх зустрічали  у розташуванні 95 аеромобільної бригади, що на Богунії. Після кортких урочистостей вояки нарешті змогли обняти своїх дружин, дітей та батьків.
Було багато цілунків, обнімань, сльоз і посмішок.











Після короткої і такої очікуваної зустрічі, новоприбувші військові почали розвантажувати свої речі. Їх виявилось таки чимало.






Переглянути першу частину фоторепортажу ви можете за посиланням:  Житомирські миротворці повернулись з Косово


Трохи інформації про ротацію з сайту Міністерства оборони:
В рамках чергової – 14-ї – ротації українського миротворчого контингенту багатонаціональної бойової групи “East” сил КФОР у Косовому на Балкани прибула перша група українських миротворців нової зміни.
Вчора автомобільним транспортом зі столиці Болгарії Софії до базового табору національного миротворчого контингенту, що знаходиться на американській військовій базі “Bondsteel” було доставлено 48 українських військових нової ротації на чолі з командиром контингенту майором Олександром Луценком.
У зворотному напрямку на Батьківщину потягом “Софія-Київ” відбуло 97 миротворців.
Варто зазначити, що для допомоги у проведенні ротації українського миротворчого контингенту до Косового прибула також оперативна група Міністерства оборони України на чолі з першим заступником командувача Об’єднаним оперативним командуванням Збройних Сил України генерал-майором Сергієм Попком.
Під час перебування у Косовому члени оперативної групи опрацюють організаційно-штатну структуру українського миротворчого контингенту, ознайомляться з організацією життєдіяльності, розміщенням та побутом особового складу, перевірять виконання завдань за призначенням підрозділами контингенту, коригуватимуть процес прийому-передачі справ та посад командирами, а також проведуть робочі зустрічі із командуванням сил КФОР та багатонаціональної бойової групи “East”.
Варто додати, що 8-9 серпня на станції “Грлиця” у Косовому планується прибуття військового ешелону, який для якісного виконання завдань українськими миротворцями доставить 23 одиниці автомобільної техніки та 10 тонн матеріально-технічних засобів. Відповідно, на Батьківщину заплановано до повернення 43 одиниці озброєння і техніки та 60 тонн матеріально-технічних засобів.









Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.