RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі розіграли кубок міста з флаг-футболу

10.08.10

Поділіться з друзями :
Цьогорічними володарями кубку Житомира з флаг-футболу ("полегшена" версія американського футболу) стали "Київські Слов'яни». Вони упевнено здолали усіх суперників. Друге місце посіли так само гості - "Вінницькі Вовки". Господарі поля, «Житомирські вепри» стали лише третіми.
Ігри були захоплюючими і цікавими. Для непосвячених більша частина з того, що відбувалась на полі лишалась загадкою. Але таких майже не було.

Кубок Житомира з флаг-футболу відбувся в суботу, 7 серпня, на футбольному полі агроекологічно коледжу, що на Корбутівці. Змагались чотири команди.

Вхід на стадіон житомирського агрокледжу
 Вони зіграли по колу, по два тайми. Через спеку було вирішено скоротити тайм до 15 хвилин.
той самий м'яч
 Флаг футбол — це різновид американського футболу, де заборонені жорсткі контакти і грають без захисту. Замість нього на поясі кріпляться два прапорці. Якщо в американському футболі для того, щоб зупинити гравця з м'ячем використовується жорсткий контакт, то у флаг-футболі достатньо зірвати з гравця прапорець.
Ті самі стрічки, які потрібно зірвати з поясу аби зупинити гравця
 Все інше - як у справжньому американському футболі - напруга, боротьба за м'яч, різні хитрощі.
Отак все починається)
Передача м'яча
Передача
Спроба вирвати стрічку провалилась.
 А щодо результату, то тут все закономірно. Принаймні так вважає капітан житомирскої команди Андрій Гусарін:
- Ми поки що не надто сильні. «Вовків» ми взагалі лише раз змогли обіграти, та й то минулого року. Це надзвичайно потужна команда, одна з найкращих в Україні взагалі. З киянами досить непогано провели зустріч. Але це дружній турнір, тому головне не перемога, а участь. «Ховрахи» - це взагалі любителська команда, але мені їх гра дже сподобалась. Хлопці робили на полі все можливе і неможливе для перемоги. Вони привнесли в змагання дуже багато позитиву і гарного настрою.
Кияни обговорюють стратегію гри проти "Вепрів"

Грати у флаг-футбол можуть навіть діти
- Змагання пройшли дуже навіть непогано. Я думав, що буде набагато гірше. Бо ж було значно менше учасників, ніж торік. Але кожен боровся до останнього і викладався на повну. Сподобалась гра киян, «Вовки» набагато краще зіграли. Все вийшло набагато краще, ніж очікувалось, - вважає Андрій Гусарін.
З м'ячем - Житомирські Вепри



В найближчих планах «Житомирських вепрів» — купівля екіпіровки частиною команди. Наші хлопі також збираються грати легіонерами за «Вінницьких Вовків» в американський футбол. А з флаг-футболу на початок наступного року відбудеться новий чемпіонат.
Ось так Вовки граються із суперниками)



Зараз "Вепри" відпочивають на літніх канікулах. Вже восени вони продовжать тренуватись на полі біля 26 школи (Богкнія, Європейський університет).


- Ми запрошуємо всіх, кому цікавий американський футбол, прийти на тренування і спробувати свої сили. Будемо раді всім. Вік, ріс, вага не мають ніякого значення, - каже Андрій Гусарін.

Ще декілька фото зі змагань з флаг-футболу в Житомирі

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.