RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Як запускали державний прапор в небо Житомира на День Незалежності

25.08.10

Поділіться з друзями :
Прикольний ФЛЕШ-АРТ-МОБ під назвою "Найвище підняття державного прапора" влаштувала житомирсьа молодь на ХІХ День Незалежності, 24 серпня. З майдану Корольова на повітряних кульках прапор України запустили в небо. Учасники у визначений час прийшли на майдан з синіми та жовтими кульками, на яких написали свої привітання та побажання для Неньки України. Потім до них прив’язали прапор і запустили всю цю конструкцію. Вийшло цікаво та прикольно.


Фото: Анна Смокорівська для RozdumFoto

По ходу дій, до заходу долучалися все нові та нові люди: завчасно запланувавші та перехожі, дорослі та діти, російсько- та україно- мовні, житомиряни та гості міста.
 





 

-Даний захід є дуже символічним, як за своєю ідеєю, так і за підсумками реалізації, - відмічає автор ідеї та один з організаторів акції Дмитро Ткачук.


Підняти пропор вдалось не одразу. Спочатку було мало кульок і їх підйомної сили явно не вистачало. Тому запуск трохи затягнувся. Зате кожен зміг спробувати себе в ролі штурмана літаючого прапора.


Загалом було надзвичайно весело і позитивно. Діти теж були в захваті.


І нарешті кульок стало достатньо і прапор злетів таки.



Вдосталь награвшись, прапор нарешті відправляють у вільний політ небом Житомира. Для того, аби завершити акцію, потрібна дрібниця - загальне фото на знадку.

До речі, якщо ви бачили пролітаючий в небі прапор, напишіть в коментарях, де і коли це було. Цікаво ж, куди він полетів)
Фото: Анна Смокорівська для RozdumFoto
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

1 коммент.:

Unknown сказав...

я бачив

і моя мама дома з балкону бачила

полетів на Київ

Дописати коментар

.