RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирські партії мітингують проти підвищення тарифів: читають проповіді і критикують владу

20.08.10

Поділіться з друзями :
Цього тижня Житомиром прокотилась ціла хвиля мітингів та акцій протесту. Протестували проти підвищення тарифів, закриття депо№2, розвал ТТУ, знищення 18 школи, малих зарплат і просто проти поганого життя. Але найцікавішими, мабуть, можна вважати акції партії "Батьківщина"
 На своєму мітингу в середу, 18 серпня, біло-червоні молились, читали проповіді і обіцяли злій владі, яка ображає народ, "небесну кару". Якщо б не прапори і партійна символіка, можна було подумати, що на майдані Корольова зібрались  сектанти.


Напередодні по місту припаркували нові-страі білі намети із червоним сердечком, але тюнінговані новим написом "Батьківщина", замість застарілої і немодної нині "БЮТ". Варто було їх ще прокачати на манер наметів Заславського і встановити стареньку аудіосистему, але й так непогано.
В наметах всім охочим роздавали запрошення на мітинг
Конспірація в дії: в оголошені - ні слова про релігійний ухил акції
Як і було вказано, наступного дня на майдані Корольова зарнку розпочався мітинг. Людей було небагато, журналістів взагалі, здається не було. Але й так було весело.
Аби компенсувати відсутність маовки, використали стаціонарні агітаційні дрони простенького дизайну і без жодного функціоналу. Дрони теж були проти підвищення цін)

Невеликий натовп все ж був. Його компактно встановиои за огороджувалиними столиками.


За столиком кожен міг довести, що він теж проти підвищення цін. Достатньо було поставити свій підпис під резолюцією.

Сідати чи не сідати за столик - справа абсолютно добровільна.
 Присутні на мітингу, на відміну від вже наскучивших промов, слухали проповіді, читали молитви і звертались до вищих сил і президента, який теж обіцяв "почути кожного". Колоритно.
Без коментарів...


Акція партії "Батьківщина" протривала майже годину. А потім естафету прийняли мітингуючі під стінами міськради. Але це вже зовсім інша історія.

Що ж до мітингу БЮТу, то ніде в офіційних хроніках новинних сайтів Житомира, ця подія не залишила свого сліду ніхто про нього не писав і не згадував. Який був результат, теж невідомо, але це, мабуть, для організаторів не так вже й важливо. Хоча все ще може бути. Принаймні ви вже знаєте, що щось там таки було.

Комуністи свою акцію протесту влаштували в п'ятницю о 16.30. Теж проти підвищення тарифів. Народу було побільше, ніж в середу. Про мітинг ви можете подивитись сюжет Житомирської ОДТРК:
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.