RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Під стінами Житомирської міської ради люди мітингують проти продажу ботанічного саду. Фоторепортаж

07.10.11

Поділіться з друзями :
Акцію протесту проти продажу Ботанічного саду влаштували житомиряни під стінам міської ради в п'ятницю, 7 жовтня. Це питання мали вирішити на засіданні сесії, яка відбувалась в той же день. Як і було анонсовано, вже о 9.00 під міськрадою посали збиратись люди, в основному пенсіонери. Але сам пікет розпочався набагато пізніше - о 10.00. Ще перед початком акції люди почали говорити, що питання про ботсад з розгляду сесії знімуть. Але від своїх намірів протестуючі не відмовились. Фоторепортаж з ранкового мітингу від RozdumFoto:

Акція пройшла під політичними прапорами "БЮТ", "Марш патріотів" та «Україна майбутнього».








Після початку сесії перед входом в міськраду виставили міліцейський кордон. Подібне трапилось в істрії Житомира чи не вперше. Люди почали обурюватись, що подібний кордон - порушення закону і прав громадян. До пікетчиків ивйшов керуючий справами міськвиконкому Кудряшов і після цього кордон забрали.


Після знятті кордону, в сесійну залу змогли таки зайти близько десяти представкників пікетуючих з вимогою до міського голови - не продавати ботсад. Володимир Дебой оголосив перерву на 10 хвилин і пообіцяв, що до людей вийде група депутатів для переговорів.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.