RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Після літніх канікул стартували півфінали конкурсу "Модель року". Визначились перші переможниці осені

06.09.11

Поділіться з друзями :
Після невеликих літніх канікул в розважальному комплексі DoDo знову розпочато відбір учасників конкурсу “Модель року 2011” , який організовує Gloria Model Style. Як і раніше, щоп'ятниці п'ятеро учасниць змагатимуться за путівку до фіналу. Відбір відбуватиметься і серед хлопців-моделей, хоча дещо рідше.
В п'ятницю, 2 вересня, відбувся перший осінній півфінал, в якому традиційно взяли участь п'ятеро симпатичних дівчат. Щоправда їм довелось тричі дефілювати залом.

Спочатку учасниці продефілювали в одягу від Gloria-джинс. Потім просто взірвали публіку дефіле у білизні від торгової марки Ажур. А на останок ще раз вийшли на публіку в коктельних платтях.
Було також вирішено, що перемогу отримають одразу двоє дівчат. Учасницями фіналу конкурсу було обрано Аллу Хільчевську та Тетяну Єфакіну. І якщо перша вже працює в галузі архітектури, то інша — поки що лише студентка другого курсу будівельного коледжу і навчається на архітектора. Для обох це не перший досвід участі у конкурсах.

- Змагалась в конкурсі "королева Полісся", міс “20хвилин” та в конкурсах в себе в інституті. Але цього разу мене зацікавив головний приз. Захотілось шубу. Я рада, що в мене ще буде така можливість і я пройшла, - розповіла Алла Хільчевська.

- Я вже брала участь в конкурсі краси “Міс Коростишів”. Сьогодні було цікаво, емоції зашкалювали, спочтаку було трохи страшно. Але загалом сподобалось, - поділилась враженнями Тетяна Єфакіна.


Сам же конкурс "Модель року" відрізняється від традиційних конкурсів краси. Основна увага в ньому робиться не на акторські здібності чи таланти, а навмінні дефілювати, демонструвати одяг і подавати себе. Це конкурс саме фешн-моделей. Навіть півфінали відбуватимуться у вигляді справжніх, хай і невеликих фешн-показів.
















 
 


Модельна агенція Gloria Model Style запрошує також дівчат і хлопців взяти участь у півфіналах конкурсу "Модель року 2011". Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007



Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.