RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

«Sad Alice said» презентував дебютний кліп на пісню “Open your eyes”

23.05.11

Поділіться з друзями :
Класна музика, класні песні і головне живий звук. Плюс першокласне відео. Все це подарував житомирянам гурт “Sad Alice Said” (ex- “Alice in Wonderland”), який в неділю, 22 травня, презентував свій дебютний кліп на пісню “Open your eyes” у пабі «Golden Gate» розважального комплексу ФОК. Зйомки кліпу проводила “INFINITE FRAMES” PRODUCTION — молода команда, европейського рівня. Житомирський гурт витратив на цей проект чималі кошти і зусилля, але результат вартий того. Нічого подібного в Житомирі досі не робили.

Саме на презентації в «Golden Gate» глядачі вперше змогли оцінити кліп. І, судячи з реакції і шалених аплодисментів, фанам групи відео сподобалось. Також музиканти виконали декілька нових і старих пісень, перетворивши презентацію на невеличкий концерт для шанувальників. А по його завершенню всі фани змогли поспілкуватись з учасниками гурту і взяти в них автографи.









«Sad Alice Said» - це поєднання прекрасного й жорстокого, небесного і земного, казок і реалій, потік чуттєвості й справжніх емоцій. Sad Alice Said з піснею «Open your eyes» виграла номінацію «Пісня 2010 року» на церемонії нагородження Unreliz Music Awards 2010. Група Alice in Wonderland була створена в 2005 році Алісою Шакор (вокал і гітара) і Юлією Левером (ударні).
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.