RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

"Атлет" - чемпіон першої футзальної ліги Житомира. Фоторепортаж заключного матчу сезону

05.05.11

Поділіться з друзями :
ФК "Атлет" виграв цьогорічний чемпіонат міста з футзалу серед команд першої ліги. Друге місце здобула команда ЖВІНАУ, а замикає трійку лідерів в першій лізі "Юність". Всього ж у першій лізі в цьому сезоні виступали 36 команд у трьох групах.
В середу, 4 квітня, в спорткомплексі "Динамо" відбулась заключна гра чемпіонату - грали команди "Юність" і ЖВІНАУ. Вона, фактично,  визначила розподіл призових місць і поставила крапку у футзальному сезоні. "Юність" в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 зуміла здолати ЖВІНАУ, але все рівно здобула лише третє місце. Пропонуємо переглянути фоторепортаж цієї зутрічі.

Спочатку всі 36 команд першої ліги чемпіонату міста з футзалу грали за коловою системою в трьох групах. Лідери кожнії з груп виходили до фінальної частини змагань, де грали між собою. Лідером групи "А" стала команда "Юність", яка виграла 18 зустрічей з 22 і набрала 57 очок. В групі "Б" перемогу святкував "Атлет" з 19 виграними матчами, маючи 58 очок в активі. Групу "В" виграла команда ЖВІНАУ, здобувши 18 перемог і 55 очок.
Гравці команди "Юність" - в салатових майках, гравці ЖВІНАУ - в жовтих
У фінальній частині, в першому ж матчі, який відбувся в Динамо 2 травня, "Атлет" обіграв команду "Юність" з доситьсолідним рахунком 6:3. На наступний день, 3 травня, ЖВІНАУ зумів переграти "Атлет" з рахунком 7:6. Таким чином, перед останнім (третім) матчем фінальної серії і "Атлет" і ЖВІНАУ мали по одній перемоз і одній поразці. Все мав вирішити останній матч. У випадку перемоги над "Юністю", команда ЖВІНАУ здобувала і звання чемпіона в першій футзальній лізі міста. Інакше все вирішувала б проста математика - забиті і пропущені м'ячі.
У вирішальній зустрічі, 4 травня, гравці ЖВІНАУ були рішуче налаштовані потавити переможну крапку над командою "Юність". Остання теж мала шанс на перемогу і просто так його втрачати не збиралась. Відтак гра вийшла напруженою, динамічною і цікавою.
Обидві команди розпочали агресивно і вже до середини першого тайму встигли обмінятись голами. Гра проходила на великих швидкостях. Команди грали на рівних.
І хоча гольові моменти виникали біля обох воріт, але реалізувати їх не вдавалось жодному з суперників.












Відтак фінальний свисток зафіксував нічийний результат 1:1. Команди почали готуватись до післяматчевих пенальті. А це, як відомо, справжня лотерея.








Гравці "Юності" радіють перемозі своєї команди в серії післяматчевих пенальті.

Відтак всі три команди здобули по одній перемозі і одній поразці. Але в "Атлета" найкраща статистика забитих і пропущених м'ячів - 12 проти 10. Він і виграє першу лігу. Команда ЖВІНАУ має 10 забитих і 10 пропущених м'ячів - це другий результат і друге місце. А "Юність" хоч і виграє останню гру, але має в підсумку 7 забитих проти 9 пропущених м'ячів. Третє місце.



"Атлет" - переможець чемпіонату Житомира з футзалу серед команд першої ліги
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.