RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі стартував ветеранський турнір з волейболу

25.03.11

Поділіться з друзями :
Урочистий старт Міжнародного турніру серед ветеранів волейболу на Кубок Житомирського міського голови відбувся в п'ятницю, 25 березня. Цього року у змаганнях взяли участь 10 команд (120 учасників) ветеранів волейболу. Вперше за чотирирічну історію кубку до Житомира приїхали жіночі команди, цілих чотири. Хоча турнір є міжнародним, не змогли на цей раз приїхати команди з Білорусії, Молдавії, Польщі і Росії через різні причини. Але організтори сподіваються, що наступного року вони таки будуть.

На урочисте відкриття прибули всі команди-учасники, арбітри, представники влади області і міста, а також нечисленні глядачі. Волейболістів вітав господар змагань міський голова Житомира Володимир Дебой. А після усіх церемоній розпочались власне ігри. Ще однією особливістю турніру цього року стало те, що грали одночасно і жінки і чоловіки. Для цього відкрили навіть другий зал спорткомплексу ЖНАЕУ.

Традиційно, подібні кубки - це найперше привід зібратись старим друзям та знайомим і лише потім - змагання.

Раїса Гула, начальник головного управління сім'ї, молоді та спорту житомирської ОДА та Олена Сарно, начальник управління сім'ї, молоді та спорту житомирської міської ради




Міський голова Житомира Володимир Дебой вітає учасників змагань
Відкриваючи змагання міський голова Володимир Дебой зазначив, що Житомир став на шлях подальшого розвитку фізкультури і спорту, зокрема, раннього залучення дітей до спорту. Так, цьогоріч вперше за останні 20 років у Житомирі закуплено лижний інвентар та розпочато відродження зимових видів спорту. У місті запроваджено уроки фізкультури на ковзанках.
- Я хотів би, щоб у цьому залі було більше дітей та молоді. Щоб вони шанували, вболівали і копіювали вас, справжніх, талановитих людей, людей, які несуть любов до спорту у своїх серцях від самого дитинства і пропагують здоровий спосіб життя, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

На відкритті Кубку міського голови з волейболу серед ветеранів виступали вихованці танцювального клубу "Естет"








Володмиру Дебою вручили від імені федерації волейболу відзнаку. Як сказав сам мер - авансом.

Капітани команд-учасниць Кубку міського голови вишикувались на підняття прапора України


Олена Сарно з кубками турніру

Змагання відбувались у спорткомплексі Житомирського національного агроекологічного університету (вул. Фещенка-Чопівського, 29а).
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.