RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі обрали королеву весни

07.03.11

Поділіться з друзями :
Традиційно до свята восьмого березня в житомирському будівельному коледжі відбувся конкурс краси «Королева весни», в якому взяли участь дев’ять конкурсанток. За словами організаторів, їх захід відрізняється від традиційних конкурсів краси. Адже тут головне не модельна зовнішність дівчат і їх вміння дефілювати, а таланти та здатність їх демонструвати.
Невеликий фоторепортаж з фіналу від RozdumFoto.


Конкурс "Королева весни" в будівельному для учасниць набагато складніший і потребує серйозної підготовки. Та й жюрі довелось ой як складно, адже кожна була достойна звання королеви.

Вже перший вихід дівчат на сцену став справжнім випробуванням. Адже кожна учасниця представляла якусь країну світу. Відповідно потрібно було яскраво презентувати цю країну — вийти в національному костюмі із зазделегідь приготованою національною стравою. А на сцені вже станцювати танок і розповісти щось цікаве про обрану країну. Тож глядачі і жюрі змогли ще раз дізнатись щось новеньке про Китай, Мексику, Україну, Росію, Турцію та інші.
Звісно, що до такого виходу дівчата готувались декілька місяців і влаштували на сцені справжній шоу-парад країн.
В інших конкурсах дівчата танцювали, дефілювали в купальниках, розігрували справжній фільм на сцені. А у фіналі — продемонстрували свою жіночність, вийшовши на сцену у вечірніх сукнях.
Королевою ж весни було обрано цього року Олену Лесюк, студентку четвертого курсу.
- Я вперше беру участь у подібному конкурсі і емоції просто зашкалюють. Було надзвичайно важко, особливо в першому конкурсі. Але реузльтат був ваортий всіх зусиль. Я не очікувала на перемогу і просто щаслива, - поділилвссь враженнями Олена.
Дівчина мріє стати архітектором і не планує бульше брати участь у подібних конкурсах. Каже, що з неї і одного разу вистачить.








Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.