RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Репортаж з фіналу «Miss Blonde in Zhytomyr»

22.03.11

Поділіться з друзями :
Пропонуємо вашій увазі репортаж з фіналу конкурсу краси «Miss Blonde in Zhytomyr», який відбувся 17 березня в Житомирі. Нагадаємо, що тоді найчарівнішою білявкою Житомира стала Наталія Зінчук (більше тут). Дівчина отримала дві корони та дві стрічки конкурсу краси «Miss Blonde in Zhytomyr»  та «Міс глядацьких симпатій». Вона представлятиме Житомир на київському етапі конкурсу Miss Blonde. Першою віце-міс стала Тома Хімеон, стрічку другої віце-міс отримала Людмила Ковальчук. Інші дівчата теж не залишились без подарунків.


Загалом перший млинець (адже подібний конкурс в Житомирі відбувався вперше) не вийшов комом, а був навіть дуже смачненьким. Задоволеними залишились і глядачі і організатори.
Десять претенденток на звання найсимпатичнішої білявки оцінювало жюрі, яку очолила відома українська співачка, організатор і президент Всеукраїнського конкурсу краси «Miss Blonde Ukraine» Оксана Вояж. Вона прийшла на конкурс разом з фіналісткою минулорічного конкурсу «Miss Blonde Ukraine» Іриною Боголюб.
Ірина Боголюб і Оксана Вояж на конкурсі краси «Miss Blonde in Zhytomyr» 17 березня 2011 року
Оксана Вояж розповіла про своє бачення подібних конкурсів:
- Сьогодні саме блондинки правлять країною. Блондинки в якісь мірі - це надбання нації і чому б ні? Це конкурс користується попитом і в Києві Міс Блонді вже три роки проходить з шаленим успіхом. А з кожним роком приваблює все більше прихильників. Минулого року там зібрався майже весь бомонд країни. Все було весело, гарно. Тому потрібно продовжувати.
Поступово конкурс може стати світовим.
- В нас є пропозиція від прибалтів. Одна з їх компаній зараз шукає спонсорів, аби облаштувати один з островів в Тихому океані спеціально для блондинок. І туди будуть допускатись лише блондинок, всім іншим доведеться фарбуватись в блонд. Ця ж компанія хоче провести міс блонд Литва і запросили нас, аби ми його провели. Тож поступово ми виходимо на міжнародний рівень. Сподіваюсь, що колись ми всі зустрінемось на острові Блондинок.
Оксана Вояж не бачить нічого поганого в тому, що в конкурсі блондинок можуть брати участь не лише блондинки. Вона вважає, що зовнішні форми і внутрішній вміст мають поєднуватись. Хоча, на жаль, чоловіки майже завжди звертають увагу лише на перше, і дуже рідко - на друге. 
- Я десь читала, що блондинки - це найуспішніші жінки. Не знаю, чому їм так щастить. Мабуть, вони більш ніжні, кокетливі, складно сказати. І досить розумні, хоча стереотипи дещо інші, але це лише стереотипи, - вважає Оксана Вояж.

Ілона Пурлієва, власниця модельної агенції Gloria пояснює членам жюрі, за якими критеріями і по якій шкалі потрібно оцінювати дівчат.
Конкурс розпочався із виступу моделей-дітей. Потім на сцені дефілювали моделі Gloria - переможниці різних конкурсів краси.
Першими на сцену вийшли юні моделі

Оксана Вояж в залі, за столиком жюрі, спостерігає за подіями на сцені

Дівчата - переможниці різних конкурсів краси відкривають Miss Blonde in Zhytomyr

Перший вихід - у шкірі та хутрі від Прінцесс
Далі - цікавіше - вихід дівчат у купальниках.
Учасниці фіналу Miss Blonde in Zhytomyr 2011 дефілюють в купальниках

Учасниці фіналу Miss Blonde in Zhytomyr 2011 дефілюють в купальниках

Після кожного виходу члени жюрі розставляли оцінки учасникам. Зробити це було не так і просто - всі учасниці старались на повну.
Третій вихід - власний образ. Кожна дівчина придумувала для себе якийсь казковий образ і відігравала його на сцені. В цьому конкурсі найважливіше було продемонструвати свої акторські здібності і вміння грати на публіку.
Попелюшка знайшла свій черевичок



Житомирські королеви і міс спостерігали за конкурсом із глядацького залу




Наталія Зінчук своїм образом вибрала знамениту мультяшну героїню Гаєчку із "Чіп і Дейл поспішають на допомогу"

На конкурс завітав навіть міський голова Житомира Володимир Дебой

Далі вихід - танок Майкла Джексона
Черговий вихід - танок Майкла Джексона у виклонанні претенденток на Miss Blonde in Zhytomyr




Після танку жюрі розставило останні оцінки і зібралось в кімнаті визначити переможниць. Після цього  нагородження.
Учасниці Miss Blonde in Zhytomyr 2011 в очікуванні вердикту жюрі.
Яким було рішення жюрі ви можете переглянути тут

Фінальне фото на згадку

Руслан Токаренко, журналіст щотижневика "Комерсант"
- Конкурс просто чудовий, враження лише позитивні. Ані трохи не шкодую, що прийшов. І я не перший раз на подібних конкурсах і бачу, що їх рівень постійно росте. Дівчата теж неймовірні,слов'янська краса недарма завжди славилась. В Житомир можна було б запросити головну білявку України Ольгу Сумську в жюрі. Вона напевне б приїхала, адже все тут на висоті. - поділився враженнями після конкурсу один з глядачів Руслан Токаренко, журналіст щотижневика "Комерсант".
Руслан вважає великим подвигом для дівчини, коли та наважується радикально міняти колір волосся. Адже це шкідливо. Тому дівчат можна лише привітати і побажати перемагати й далі.

Віталія Розбіцька, директор модельної агенції Gloria
- Все вдалося, навіть більше ніж можна було очікувати. Вважаю, що дівчата виклались на повну і показали все, на що вони були здатні.  Я бачила цей драйв, наскільки вони хотіли цієї перемоги, наскільки в них світились очі. Я сиділа поруч із звукорежисером і спостерігала за всім на сцені. Я за всіх вболівала і хвилювалась, - розповіла після конкурсу Віталія Розбіцька, директор модельної агенції Gloria. - Найголовніше, я вважаю, що прийшло багато людей і їм сподобалось. Це основний показник. Приємно, що думка залу і жюрі співпала.

Ілона Пурлієва, власницямодельної агенці Gloria
- Конкурс "Міс Блонд Житомир 2011" проходить у нашому місті вперше, тому його підготовка була розпочата ще на початку минулого року. І ми бачимо результат: достойний рівень конкурсанток, серед яких чимало тих, які вперше беруть участь у конкурсах. Я залишилась задоволена і конкурсом і дівчатами. Радує, що задоволеною залишилась і Оксана Вояж. І те, що Житомир в Києві представлятиме достойна дівчина. одна з кращих, на мою думкку, - розповіла Ілона Пурлієва, власниця модельної агенці Gloria.


Дивіться також: 
Найчарівнішою блондинкою Житомира стала Наталія Зінчук
 
Житомирські білявки готуються до фіналу Miss Blonde in Zhytomyr 

В Житомирі оберуть найсимпатичнішу білявку. Претендентки

Кожна дівчина може стати білявкою - останні приготування до Miss Blonde in Zhytomyr
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.