RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Кавоманії презентували кампанію "Зробимо Україну чистою"

06.02.11

Поділіться з друзями :
Презентація кампанії "Зробимо Україну чистою" («Let’s do it Ukraine!») в Житомирі відбулось в п'ятницю, 4 лютого 2011 року, в приміщенні "Кавоманії". Мета кампанії – змінити ставлення українських громадян до життєвого простору та прищепити в суспільній свідомості потребу не смітити й дбати про довкілля. Також, ініціатори мають на меті об’єднати поодинокі заходи, які проводять різноманітні компанії та організації в Україні, в один потужний рух національного масштабу.


Підготовка проекту «Зробимо Україну чистою!» розпочалась на початку грудня 2010 року.На спеціальну Google-карту українці в режимі онлайн зможуть наносити засмічені місця, до того ж матимуть змогу додавати фото та відео територій.
1 березня картографування звалищ буде закінчено, остаточно сформується кількість місць та адресна програма проекту.






Даний проект уже успішно проводиться в 6-тьох країнах Європи, заохочуючи понад 1 мільйон волонтерів одночасно, в один той самий день виходити на вулиці міст, щоби зробити чистішими парки, вулиці та околиці своїх міст. Історія вже налічує 15 аналогічних проектів, що пройшли у 8 країнах світу в 2010 році
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.