RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Виставка Анжеліки Рудницької "Місто прозорих мурів" відкрилась у Кавоманії

09.02.11

Поділіться з друзями :
Відкриття виставки «Місто прозорих мурів» відомої співачки, телеведучої, художниці Анжеліки Рудницької відбулось у вівторок, 8-го лютого 2011 року, в мистецькій кав'ярні "Кавоманія". На жаль, сама Анжеліка рудницька через хворобу не змогла приїхати в Житомир. Тож на відкритті гості змогли почути лише її голос по мобільному. Авторка пообіцяла приїхати на закриття виставки, аби вже вживу поспілкуватись із її шанувальниками в Житомирі. Фоторепортаж з відкритя від RozdumFoto.

За годину до відкриття виставки Рудницької в Кавоманії
Житомиряни мають змогу побачити як досить давні роботи авторки (цикл «Незриме коріння», «Сад чеснот»), так і нові («Прамісто», «Декаполіс», триптих «Місто прозорих мурів», який, до речі, і дав назву цій виставці). А деякі роботи Рудницької виставляютьсявзагалі уперше. Це нові твори із серії «Містерія літочислення».
Крім картин, в Кавоманії виставлятимуться і подушечки-картини роботи Рудницької
"Містерія літочислення" - це спроба ще раз осмислити час, який ми прагнемо зафіксувати певними знаками, емоціями, символами. Це безперервний біг по спіралі, слідом за сонцем і годинниковою стрілкою, або покроковий рух за місяцем, де неодмінно знаходиш артефакти, таємниці чи просто сліди. У цих роботах я бачу уламки цивілізацій, уривки текстів, роки зростання дерева і зарубки на них, вузлики на пам’ять, рух гончарного кола чи жорен, древні піктограми, - коментує серію авторка Анжела Рудницька.











Відкрити свою виставку Анжеліка Рудницька довірила давньому другу, поету Володимиру Шинкаруку







Анжеліка Рудницька створила своєрідний симбіоз етнічного і модерного мистецтва. Засновник течії ЕТНОМОДЕРН. На її рахунку більше 50 виставок (близько 40 - персональні). Полотна Анжеліки експонувалися у художніх музеях і галереях України, Франції, Угорщини, Бельгії, Нідерландів, Болгарії, Румунії, Македонії, Сербії, Естонії, Чорногорії, Литві, Польщі. Виданий художній альбом-каталог «УКРАЇНСЬКИЙ ВСЕСВІТ» у двох частинах (2008, 2009 р.р.)
Експозиція картин Анжеліки Рудницької, яка наразі перебуває в Житомирі в мистецькій кав’ярні «Кавоманія», в Україні виставлятиметься не скоро. Тож скористайтесь такою нагодою і відвідайте виставку.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.