RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Володимир Дебой відзвітував за сто днів своєї роботи на посаді мера Житомира

18.02.11

Поділіться з друзями :
Житомирський міський голова Володимир Дебой відзначив в четвер, 17 лютого, своєрідний ювілей - 100 днів з тих пір, як він посів крісло мера. Що саме він зробив для міста за цей строк, Дебой розповів на прес-конференції в той самий день. (це вже третя прес-конференція мера). Послухати мера зібралась рекордна кількість журналістів - більше сорока. Були присутні на такій серйозній події і всі заступники міського голови. Спочатку Дебой зачитав півгодинний звіт, потім відповідав на запитання журналістів. А закінчилось все неофіційним фуршетом. Нічого кардинально нового почути чи дізнатись на пресусі не вдалось.


Свою першу прес-конференцію Дебой провів одразу після прийняття присяги на посаду міського голови на першому пленарному засіданні першої сесії шостого скликання. Друга пресуха - за декілька днів до нового року - по результатам роботи за півтора місяця.
Володимир Дебой звітує про 100 днів роботи на посаді міського голови.
За словами міського голови початок роботи нової команди припав на закінчення фінансового року, результатом якого є не виконання міського бюджету більш, ніж на 8,5 млн. грн. Проте, незважаючи на це, ми спромоглися не тільки забезпечити всі видатки по захищеним статтям, а також додатково виділити кошти на забезпечення статті 57 для виплат вчителям на суму 4,3 млн. грн., а також 1 млн. на будівництво дитячої міської лікарні, 3 млн. – на потреби ЖКГ, в тому числі на заміну 4 ліфтів у багатоповерхових будинках.
Галина Семенець - перший заступник міського голови Житомира

Микола Боровець - заступник міського голови з питань ЖКГ

Олександр Бочковський - заступник міського голови з гуманітарних питань



На прес-конференції було доволі багатолюдно







І наостанок - ті самі підсумки роботи за версією прес-служби міської ради
ДОСЯГНЕННЯ 100 ДНІВ
Бюджет
За листопад-грудень 2010 року та січень 2011 року міський бюджет перевиконано, повідомляє прес-служба міської ради. Понад план до бюджету надійшло біля 3-х млн. гривень.
Економіка
1.За сприяння міської влади збільшено обсяг залучених інвестицій 6 підприємствами міста (ДП «Євроголд Індастріз» - виробництво прасувальних досок, стрем’янок, ТОВ «Світ-Еко» - прибирання сміття, ТОВ «Белпродзабезпечення» - оптова торгівля продтоварами).
2.Здійснено роботу щодо перереєстрації 3 підприємств з міст Дніпропетровська та Києва до м.Житомира: ЗАТ «Золотий каравай», ТОВ «Обербетон», ЗАТ «Полімекс Мостосталь Україна».
3.Проведено спільну нараду з керівниками підприємств харчової промисловості та торгових підприємств міста з метою вирішення питання щодо постачання та реалізації в торговій мережі товарів місцевих виробників. За підсумками запроваджено моніторинг питомої ваги продукції місцевих виробників у загальному обсязі продукції, що реалізовується.
4.Розширено торгівельну мережу міста: в грудні 2010 року розпочав роботу маркет «Сільпо», де створено 170 нових робочих місць, також з відкриттям нової черги в ТЦ «Глобал» кількість робочих місць збільшилась на 200 одиниць.
5.За період з 1 листопада 2010 року по 1 лютого 2011 року по підприємствах міста Житомира зменшено заборгованість по виплаті заробітної плати на 1,7 млн. грн. і станом на 01.02.2011р. складає 13,2 млн. грн..
За цей період повністю погасили заборгованість із виплати заробітної плати: ЗАТ «Завод нестандартного устаткування». ДП НДІ «Землеустрою», СП ТОВ «САН», ТОВ «Житомиргазбуд», ПП «Євробудсервіс», Житомирська митниця, ТОВ «Дельта Україна», УНР 75 «Укрвійськбуд».
Розпочата робота по інвентаризації земельного фонду м. Житомира.
Сфера житлово-комунального господарства
1.Тарифи, розроблені за економічною необхідністю і прийняті рішенням міськвиконкому від серпня 2010 року були скасовані міським головою з політичних міркувань напередодні виборів. З 01.01.2011р. виконавчим комітетом забезпечено перегляд тарифів на послуги з утримання житла і прибудинкових територій, що надаються КВЖРЕП № 1,3,5,6,8,9,11,13,14,16. (Забезпечують 85 % собівартості послуг).
2.Врегульовано тарифи на послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Прийнято рішення виконкому «Про тарифи на оплату послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для населення та ІІ групи споживачів м. Житомира».
3.З метою зменшення споживання енергоресурсів було проведено роботи з реконструкції та переобладнання трьох котелень. Технічно переоснащено котельні по вул. Московській, 48 з заміною 7 котлів НІІСТУ-5 та проведена реконструкція котельні по вул. Київській, 95 за підтримки ОДА – 1,9 млн. грн.
Транспорт і зв%27язок
З метою оновлення наявного рухомого складу трамвайного парку відповідно до укладеної угоди з Вінницьким підприємством «Трамвайно-тролейбусне управління» отримано 5 одиниць трамвайних вагонів чеського виробництва типу Т-4-СУ, що пройшли капітальний ремонт в 2009-2010 рр., повністю укомплектовані і придатні до експлуатації, проводиться підготовка до початку їх роботи.
Відбулися засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху для вирішення питань покращення забезпечення безпеки дорожнього руху в м. Житомирі, на яких були розглянуто та вирішено питання:
по врегулюванню роботи світлофорних об’єктів;
встановлення порядового руху транспортних засобів на перехресті вулиць Ватутіна – Східна;
встановлення на світлофорних об’єктах значної кількості «зелених» стрілок з дозволом правого повороту.
Ведуться переговори з Київською МДА по придбанню у підприємства «Київпастранс» 40 одиниць тролейбусів 2000-2002 року випуску, а також з ТОВ «Львівський автомобільний завод» по придбанню на умовах фінансового лізингу нових тролейбусів ЛАЗ-Е-183 вартістю 2,3 млн. гривень.
Медицина
1.Відновлено та продовжується будівництво лікувального корпусу стаціонару Центральної дитячої міської лікарні, на що спрямовано 1 млн. гривень.
2.Спрямовано 121 тис. гривень на проведення капітального ремонту покрівель терапевтичного корпусу стаціонару та інфекційного корпусу Центральної міської лікарні №2.
3.Додатково виділено 1 млн. гривень на забезпечення лікувально-профілактичних установ бензином та медикаментами.
4.Закуплено сучасне медичне обладнання на загальну суму 243,9 тис. гривень для Центральної міської лікарні №1, Центральної міської лікарні №2, міської стоматологічної поліклініки №2.
Освіта, молодь, сім’я, спорт
1.Для забезпечення безперервної організації харчування школярів міста у листопаді 2010 року міською радою було виділено близько 900 тис. гривень.
2.За підтримки міського голови у 8-11 класах у навчальних закладах міста запроваджено урок фізкультури із ковзанярських видів спорту, що проводиться у спеціальних спортивних спорудах та на спортивних майданчиках.

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.