RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В житомирській ОДА підбили підсумки роботи з розвитку фізкультури і спорту ФОТО

20.01.11

Поділіться з друзями :
 Цієї середи, 19 січня, в облдержадміністрації відбулось засідання колегії Головного управління у справах сім'ї молоді та спорту житомирської ОДА. До обласного центру з'їхались представники із усією області. На порядку денному було підведення підсумків роботи з розвитку фізичної культури і спорту, підведення підсумків проведення п’ятих літніх спортивних ігор молоді області та України, а також реалізація в області  молодіжної, сімейної та гендерної політики. Загалом булоцікаво послухати, як бачить ситуацію із спортом в області наша влада. 



Головувала на колегії Раїса Гула, начальник головного управління у справах сім'ї молоді та спорту житомирської ОДА. Були і її заступники - Юрій Панасюк та Олександр Антонюк. 
Про роботу управління в галузі фізичного виховання і спорту доповідав Юрій Панасюк. Як виявилось, спорт на Житомирщині таки є. Принаймні в 2010 році  спортсменами області було здобуто 3 звання  майстрів спорту міжнародного класу. 53 спортсмени стали членами збірної України з різних видів спорту. Разом з тим існує і ряд проблем, зокрема скоротилась кількість учнів у спортивних секціях.

Раїса Миколаївна Гула, начальник головного управління у справах сім'ї молоді та спорту житомирської ОДА

Юрій Панасюк, заступник начальника головного управління у справах сім'ї молоді та спорту житомирської ОДА, звітує про  підсумки роботи головного управління з розвитку фізичної культури і спорту в 2010 році










Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.