RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

В Житомирі відкрили автосалон Nissan ФОТО

17.12.10

Поділіться з друзями :
Минулого тижня (п'ятниця, 10 грудня) в Житомирі відкрився офіційний дилерський центр Nissan від компанії ЧП “ПолісАвтоСервіс” за адресою вул Ватутніа, 57. Я був на цій події - робив матеріал для газети "20хвилин". Щоправда для двадцятки була замовлена лише невелика стаття з однією фотографією. Але вирішив скористатись можливість і пофотографувати автосалон і автомобілі. Це перший фоторепортаж з невеликої серії - саме відвриття і трохи урочистостей (матеріал на правах портфоліо)


фото: Сергій Роздум
обробка: Анна Смокорівська

 В новому автосалоні зібраний весь модельний ряд Nissan. Всі автомобілі мають неперевершену якість збірки та надзвичайно надійні. Кожний відвідувач зможе отримати фахову консультацію щодо будь-якого автомобіля. Вам влаштують тест-драйв і ознайомлять з вигідними умовами кредитування.

Центр здійснює повний комплекс послуг по продажу автомобілів, оригінальних запчастин, аксесуарів, а також сервісному і післягарантійному обслуговуванню. В новому автосалоні Nissan є станція технічного обслуговування і склад оригінальних запчастин і аксесуарів з широким вибором необхідних деталей для ремонту автомобілів марки Nissan. Щоправда для оглядубув відкритий лише автосалон. Станцію СТО і відділ запчастин не показали.


Урочистий момент - перерізання стрічки. За секунду салон буде офіційно відкрито.







Гордість автосалону - новий Nissan Patrol



 





Далі буде
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

2 коммент.:

Анонім сказав...

и мне один нисанчик пожалуйста :)

rozdum сказав...

ех, якби отак зафоткав - і тобі одразуключики від нісанчика...

Дописати коментар

.