RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

На змаганнях з плавання в Житомирі встановили 16 рекордів України і 4 рекорди Росіійської Федерації ФОТО

26.12.10

Поділіться з друзями :
Цілих чотири рекорди Російської Федераціїта 16 рекордів України було встановлено на міжнародному турнірі з плавання серед ветеранів, який цими вихідними, 24-25 грудня, вперше відбувся в плавальному басейні “Авангард” міста Житомира. Також паралельно відбувався вже традиційний щорічний турнір з плавання серед дітей імені Ніни Сосніної. При цьому Владлен Нєцвєтаєв спеціально приїхав з Нижнього Новгорода до Житомира, аби встановити новий рекорд на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Адже на батьківщині спортсмена зараз подібних дистанцій на змаганнях просто немає. І він таки досяг своєї мети. А паралельно оновив рекорди в його віковій категорії (50-54 роки) для дистанцій 200, 400 і 800 метрів. За словами голови федерації плавання Житомирщини Миколи Крука, подібне правила дозволяють. Ще три рекорди України оновили житомирські ветерани. Інші 13 - гості з інших міст. Змагання відбувались протягом двох днів. На жаль, мені вдалось побувати лише на відкритті і перших стартах. Про них цей невеликий фоторепортаж.


Традиційний щорічний турнір з плавання, присвячений памяті Героя Радянського Союзу Ніни Сосніної та 67-ій річниці визволення Житомира зібрав шість команд — з Чернігова, Києва, Броварів, Вінниці, Бердичева і власне з Житомира. Всього — близько 70 молодих спортсменів. В результаті командну першість виграла збірна Житомира.





Паралельно проводився міжнароднийтурнір з плавання серед ветеранів серії Masters.
- Житомиряни разом з українською асоціацією плавальних клубів Мастерс і наш житомирський плавальний клуб вирішили спільно провести турнір ветеранів спорту разом з дітьми. До нас на цей турнір приїхало 11 команд. Були гості майже з усієї України. Це і місто Київ, Київська область, Одеса, івано-Франківськ, Кривий Ріг, Дніпропетровськ. Крім того, приїхали два круби з Російської Федерації. Це московська “Олімпія” і “Цунамі” з Нижнього Новгорода, - розповів про особливості турніра голова федерації плавання Микола Крук






- Ми створили всі необхідні для такої події умови. Весь заплив фіксувався на відео. Було офіційне направлене і зачитане офіційне звернення. До доріжки були приставлені три хронометристи, які засікали час. Потім вираховували середній час з трьох. Він і фіксувався за присутності відповідного компетентного жюрі, - пояснив специфіку запливу Микола Крук. - В результаті Нєцвєтаєв подолав 1500 метрів за 19 хвилин, 18 секунд і 24 сотих.











Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.