RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомир замело, а потім затопило. ФОТО

29.11.10

Поділіться з друзями :
 Після першого, попереджувального, сніжку в суботу, в понеділок Житомир буквально замело. З самого ранку був досить сильний снігопад, який за деякий час перейшов у мокрий сніг, а після обіду - взагалі у дощ. На жаль, не вийшло пофотографувати ситуацію з самого ранку. Але після 10.00 вулиці були заметені. а де не де вже розтанувший сніг перетворив тротуар на озера.
За даними обласного гідрометеоцентру завтра в місті очікується значне погіршення погодних умов і зниження температури до -10 градусів.



Майдан Корольова від снігу прибирає маленький тракторець

Зранку на майдані Корольова зібрались на акцію протесту проти податкового кодексу декілька десятків підприємців. Але простояли вони недовго. Через негоду і сніг багато хто проігнорував мітинг.


Нечисленні мітингувальники розходяться по своїх справах. Сніг і мороз зробили сво справу

Проїжджа частина вулиці Велика Бердичівська

29 листопада станом на 14 годину в місті працювало 7 піскорозкидачів, 4 плужно-підмітальні машини, 4 підмітальні трактори, 3 автогрейдери, 1 екскаватор. На дороги й тротуари висипано більше 100 тонн піскосуміші.

А Михайлівсьу ще не прибирали від снігу. Сніг сам вже встиг підтанути і перетворитись на крижаний панцир. Ходити - проблематично

Прибиральна техніка на вулицях

В комунальній власності міста перебуває 1532 житлових будинки, утримання та експлуатацію яких здійснюють одинадцять КВЖРЕПів, ТОВ «Керуюча компанія «Коменерго-Житомир», ПП «ВЖРЕП-4», які готові до зимового утримання прибудинкових територій та мають в наявності підготовлену техніку та прибиральне знаряддя. (21 тротуарно-прибиральну машину, 6 автомашин, 14 тракторів з причепами тощо).




Близько 11.00 на Соборний майдан привезли пісок, щоб потім двірники мали чим посипати випавший сніг

А ось що выдбувалось після обіду



Перший двірник, якого я побачив того дня.


Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.