RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Житомирянам пояснили як правильно варто спілкуватись з міліцією ФОТО/ВІДЕО

16.11.10

Поділіться з друзями :
Як правильно поводити себе при спілкуванні з міліцією, як захистити свої права при затриманні і багаточого іншої цікавої і корисної інформації змогли дізнатись усі, хто прийшов в понеділок, 15 листопала на збори Житомирської групи Міжнародної Амністї. Вони відбулись традиційно в актовому залі міського палацу культури. Також присутнім показали відеоролики по захисту прав і запросили приєднатись до марафону нписання листів. Людей було небагато, але зустріч була цікавою і пізнавальною. Для тих, хто не був - трохи фоток і надзвичайно корисне відео! І звісно, фоторепортаж з місця подій.
.
Перш за все відео. Справжній інструктаж!



На сьогодні житомирська група міжнародної амністії нараховує близько 7 членів і понад 30 волонтерів. Але незабаром їх стане більше.


Важливим питанням стало обговорення марафону написання листів. Це щорічна акція, яка приурочена до всесвітнього дня людини, 10 грудня. В цей день люди з цілого світу пишуть листи від руки протягом доби (24 годи) на захист осіб, чиї права порушені, і в знак солідарності з ними.
- Як завжди намагатимемося долучити до цієї справи якмога більше людей, знайти волонтерів і просто симпатиків. Це буде трохи складніше, ніж коли ми збирали підписи на відміну смертної кари в Білорусії. Адже людей потрібно переконати поставити підпис, а написати цілого листа. Але ми справимось, я в це вірю — розповіла про плани організації Ірина Тютюнник, керівник житомирської ініціативної групи «Міжнародної Амністії.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.