RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Як "Контингент" і львівський "ТВД" в 1/16 Кубку України з футзалу грали ФОТО

23.11.10

Поділіться з друзями :
Як я вже неодноразово писав, 20 листопада, в Житомирі відбулась гра 1/16 Кубку України між командами «Контингент» (м. Житомир) та «ТВД» (м. Львів). У безкомпромісній боротьбі наші земляки, на жаль, поступилися з рахунком 3:4. Але продемонстрували гарну гру. Це важливо, особливо враховуючи важкі реалії Контигенту і відсутність фінансування. Додамо, що переможець пари, який виходив до 1/8 визначався з одного цього матчу, тож гра була важливою і напруженою. Далі - невеликий фоторепортаж з гри. І, звісно, відео.
Якість фото не надто велика. В залі було темно, а мій телеоб'єктив, на жаль, вийшов з ладу. Довелось користуватись тим, який геть не пристосований для фотографування спорту.
Житомиряни - у синіх майках, лвів'яни - у білих
 Результат дещо смутив житомирських вболівальників. Але важливіше, що Контингент досі може протистояти сильниішим суперникам.

На початку першого тайму команди грали приблизно на рівних. Але львів'яни, освоївшись за декілька хвилин на полі і превіривши захист господарів, перейшли до активного пресингу. Як результат - два м'ячі у воротах «Контингенту» з перервою в хвилину. У гостей відзначився Кордоба і Цимбаляк.

Далі гравці ТВД трохи заспокоїлися, а житомиряни спробували відігратись І це їм майже вдалося. На останній хвилині першого тайму Мухін  забиває гол львів'янам. На перерву команди йдуть з рахунком 2:1


На початку другого тайму Павлушину вдається зрівняти рахунок у зустрічі. Але буквально ж відразу гості знову вириваються вперед. При цьому гол у ворота Контингенту забиває його колишній гравець Саківський. Житомиряни знову зрівнюють рахунок.


На 28 хвилині відзначився Федорченко. Але знову ненадовго - Цимбаляк забиває свій другий м'яч у грі і оформлює дубль. Після цього гра стала доволі напруженою і нервовою. Контингент намагався відігратись, але безуспішно.


Не допоміг навіть вихід на поле п'ятого польового гравця замість воротаря. Житомиряни навіть за чисельної більшості не змогли пробитись через оборону ТВД і створити серйозну небезпеку для його воріт. Надійно грав і голкіпер львів'ян. Відтак ТВД проходить до 1/8.








- Гра вийшла досить цікавою. Ми забили два голи і дещо розслабились, недограли в окремих епізодах і почалась отака нервова гра. Могли забити більше, але маємо те, що маємо. Лишився незадоволений грою деяких своїх підопічних, - поділився враженнями від зустрічі виконуючий обов'язки головного тренера Леонід Маковський.

- Контингент вийшов на цю гру без тренувань і підготовки. Залишається відкритим питання по оплаті заборгованості за оренду зали, щоб хлопці могли збиратись і хоча б двічі на тиждень тренуватись. ТВД приїхав більш підготовленим, адже вони пройшли весь комплекс підготовчих зборів і тренувань Тому результат 4:3 закономірний. Хоча «Контингент», я вважаю, нічим не поступався, була рівна боротьба. Хлопці опускали помилки, але це все знову ж від незіграності. Але я дякую спортсменам, які вийшли, зіграли, вони молодці. Відзначився Павлушин і Федорченко. Решта зіграли стабільно. Але ми будемо працювати. Ще є порох у порохівницях і ми будемо продовжувати грати у першій лізі Чемпіонату України, - так прокоментував гру президент ФК «Контингент» Олександр Шнайдер.

ВІДЕО: ТВД забиває третій гол у ворота Контингенту



ВІДЕО: Контингент забиває другий гол у ворота ТВД



Результати інших ігор:


Футзал

Кубок України

1/16 фіналу

"Київ-Уніспорт" (Київ) - "Ураган" (Івано-Франківськ) 0:8

"Імпульс" (Шостка) - "Єнакієвець" (Єнакієве) 3:6

"Львів-Холод" (Львів) - "Енергія" (Львів) 2:10

"Водник-Спартак" (Алушта) - "Шахтар" (Донецьк) 1:6

"Меркурій" (Чернівці) - "ТВД" (Львів) 1:2

АРПІ" (Донецьк) - "Титан-Зоря" (Гаврилівка) 0:3

"ЛТК-2" (Луганськ) - "Моноліт" (Харків) 4:2

"Динамо-Львів" (Львів) - "Кобра" (Київ) 10:3

"Зефір-Пластикком" (Полтава) - "ЛТК" (Луганськ) 1:3

"Метрополітен" (Київ) - "СумДУ" (Суми) 2:4

"Лемберг" (Львів) - "Кардинал" (Львів) 2:11

"МФК Рівне-ДЮСШ-4" (Рівне) - "Контингент" (Житомир) 4:4 по пен. 5:3

"Шанс-Авто" (Ковель) - "Планета-НУХТ" (Київ) - кияни знялися з розіграшу
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.