RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Фоторепортаж: Житомирянки під час кастингу на конкурс краси Міс «Україна - Поділля»

28.10.10

Поділіться з друзями :
В середу, 27 жовтня, в ресторані "Імперіаль" відбувся кастинг на перший конкурс краси Міс «Україна - Поділля». В ньому взяли участь 40 найвродливіших житомирських красунь. Долю учасницб вирішувало досить серйозне жюрі в складі відомого боксера В’ячеслава Узелкова, президента медіакорпорації RIA Олександра Човгана, головного організатора конкурсу Міс «Україна - Поділля» Сергія Панадія та дизайнерки Марини Ярославської.
Ініціатором акції в Житомирі стала Олександра Нонік, директор модельного агентства «Нонік».


Якість фото є не надто високою, адже в приміщенні, де все це відбувалось, було мало світла. Втім, зрозуміти, що відбувається, цілком реально)
Строге і поважне жюрі
Дівчат відбирали в декілька етапів. Спочатку - знайомиство, потім - дефіле в купальниках і інші випробування. Журі дуже строго віднеслось до своєї роботи і дівчатам довелось серйозно постаратись. аби переконати, що вони є найкращі.

Спочатку дівчата виходили знайомитись. Фото у купальниках далі!!!
 Ідея проведення конкурсу належить Сергію Панадію, першому віце-президенту федерації бодібілдінгу України. Він вирішив, що результати «Міс України»є несправедливими і потрібна альтернатива цього конкурсу. Тож він організував свій, абивиявити справжню красуню України.


Дівчата чекають на результати першого виходу. Всі хвилюються, тож поки не до їжі.
 Основною ідеєю конкурсу є гармонійне поєднання таких категорій, як краса, здоров’я та здоровий спосіб життя. Адже гарна, здорова та щаслива людина – це красива та здорова нація, нація, яка має майбутнє.
Фотограф Андрій Охота фотографується з учасницями кастингу.

Вихід у купальниках став одним з найсерйозніших випробувань. В приміщенні ресторану було прохолодно навіть у светрах і куртках. А дівчатам довелось чекати своєї черги лише майже голими. Два обігрівача рятували слабко, як і гарячий чай та накинутий верхній одяг. Але дівчата справились!










А перемогли у кастингу дві дівчинки – це 22-річна Юлія Пінчук та 16-річна Олександра Кальчук.
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.