RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Зі святом повітряно-десантних військ!

02.08.10

Поділіться з друзями :
Десантник розбиває головою пляшку з водою під час показових виступів на святкуванні Дня ВДВ у Житомирі, 2 серпня 2010 року

Сьогодні, 2 серпня, виповнюється 80 років з дня народження повітряно-десантних військ, «крилатої піхоти», «блакитних беретів».
Саме 2 серпня 1930 року на навчаннях Військово-повітряних сил Московського військового округу під Воронежем десантувався на парашутах підрозділ десантників у складі 12 осіб. Цей експеримент дозволив військовим теоретикам побачити перспективу переваги парашутно-десантних частин, їх величезні можливості, пов'язані з швидким охопленням противника в повітрі.

Відбулись урочистості і в Житомирі. В окремій аеромобільній бригаді навіть влаштували день відкритих дверей для усіх охочих і провели показові виступи та виставку техніки. Було набагато крутіше, ніж вчора, на загальноміських святкуваннях в аеропорту. І народу було поменше, бо свої заходи військові не афішували.
Нагородження кращих військових на честь святкування 80-ї річниці повітряно-десантних військ у Житомирі 2 серпня 2010 року
Фоторепортаж із понеділкових святкувань дня ВДВ ви можете подивитись на цьому блозі
Також можна переглянути фоторепортаж із загальноміських святкувань у неділю:
Частина перша                         Частина друга
Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.