RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

"Кава без цукру" з Володимиром Дебоєм + Відеослайдшоу+

Архів

Останні новини

Анонс: В Житомирі відсвяткують день перекладача. План заходів

23.09.11

В п’ятницю, 30 вересня, Приватне підприємство Перекладацька агенція «Грейт» спільно з Навчально-Науковим Інститутом іноземної філології ЖДУ І.Франка візьмуть участь у святкуванні міжнародного Дня перекладача у місті Житомир.

Для популяризації професії перекладача та заохочення молодих студентів-перекладачів будуть проведені наступні заходи:

1. Конкурс кращих перекладів в ННІ іноземної філології.
2. 14:15 Урочиста хода центром міста студентів перекладачів, викладачів та досвідчених перекладачів.
Початок ходи: кінотеатр «Україна», вул. Київська, майдан Соборний, вул. В.Бердичівська, майдан Корольова, Новий бульвар, вул. Пушкінська, Старий бульвар;
14:45 кінцева точка - Старий бульвар, пам’ятник О.С. Пушкіну.
3. 14:50 Символічний запуск повітряних кульок з прапорцями різних країн.
4. 15:00 Святковий концерт в актовій залі ЖДУ ім. Івана Франка.
Нагородження переможців конкурсу перекладів грамотами та призами.

ДОВІДКА: Міжнародний день перекладача - професійне свято усних і письмових перекладачів.
Відзначається 30 вересня (день смерті в 419 або 420 році Святого Ієроніма, який здійснив переклад Біблії (Вульгата) на латинську мову і який традиційно вважається покровителем перекладачів). Засновано Міжнародною федерацією перекладачів (FIT) в 1991 році. Популярність цього свята зростає з кожним роком.

Фоторепортаж із святкувань ви зможете переглянути після урочистостей на нашому сайті.
Приєднуйтесь
RozdumFoto (www.rozdumfoto.com.ua).

Місто отримало своїх містера та міс Житомир 2011

22.09.11

На День народження Житомира місто отримало своїх містера і міс. Конкурс краси, як і на День Незалежності, організувало для житомирян і гостей міста модельна агенція "Gloria Model Style". Але цього разу в конкурсі взяли участь не лише дівчата, а й хлопці. дівчат було вісім. а хлопців трохи менша - п'ятеро. Кожен з них отримав подарунки. Звання "містер Житомир" отримав Мягченко Олег, а віце-містер - Іванюк Артем. Корону і стрічку "міс Житомир" отримала бердичівлянка Сироїд Катерина, а титул віце міс - Горбачевська Марина.

АНОНС: "Драйвовий Житомир" запрошує на тиждень репортажної фотографії

19.09.11

Впродовж цього тижня на всіх фотолюбителів, фотоаматорів і журналістів (як вже працюючих, так і майбутніх) чекає справжній тиждень репортажного фото від проекту "Драйвовий Житомир".
 
Протягом всього тижня, починаючи з понеділка 19 вересня і закінчуючи п'ятницею 23 вересня, в бізнес-центрі "Імперіаль" відбуватимуться творчі зустрічі з житомирськими фотографими і журналістами і невеличкі майсте-класи від них для всіх бажаючих. Основна тематика - репортажна фотографія у всіх її проявах.

Звісно, організатори не ставлять замету навчити когось фотографувати. Подібні зустрічі - це можливість знайти однодумців, дізнатись більше про репортажну фотографію і фотографію взагалі, отримати нові знання, навички і поспілкуватись із фахівцями своєї справи в нашому місті.

Майстер-класи проводитимуться в рамках фотовиставки "Драйвовий Житомир", яка минулого тижня відкрилась в Житомирі в арт-галереї "Акрополь".

Пропонуємо орієнтовний розклад зустрічей:


Понеділок, 19 вересня - Вячеслав Немировський розпочне серію невеликим вступом у репортажну фотографію

Вівторок, 20 вересня - Вячеслав Майборода розповість про тревел-фотографію і свої мандри, а також презентує новий фільм про свої подорожі.

Середа, 21 вересня - Вадим Павлюк, редактор газети "20 хвилин" розповість про особливості репортажної фотографії для друкованих видань, а також проведе невеликий юридичний лікбез на тему "що і коли можна фотографувати".

Четвер, 22 вересня - Олександр Колесний - майстер-клас на тему "як перестати клацати і почати фотографувати" і розповість про особливості армійського репортажа

П'ятниця, 23 вересня - Леонід Шевчук розповість про особливості столичної фотожурналістики і поділиться своїм досвідом роботи фотокора на київські видання.

Початок - щодня о 18.00
В програмі можливі зміни, слідкуйте за анонсами!

Ви також зможете переглянути фотовиставку "Драйвовий Житомир", яка розміщена поруч, в галереї "Акрополь" (бізнес-центр Імперіаль, 2 поверх).
Час роботи - з 13.00 до 18.30
Вхід вільний


Відео з відкриття фотовиставки:



ФОТО: В Житомирі зібрався виконком ЖОФФ Коцюбко

14.09.11

В понеділок, 12 веренся, в житомирському гарнізонному будинку офіцерів відбулось розширене засідання виконкому житомирської обласної федерації футболу, яку очолює Олександр Коцюбко. На якому було присутні 17 членів виконкому. Прийшов також відомий в Житомирі і Україні президент ФК "Полісся" Зая Зедович Авдиш. На порядку денному зборів було чотири питання. Найважливіше з них - визначення кандидатів на нагороди ФФУ в честь 20-річчя організації.

Модель року: У півфіналі лише чоловіки

11.09.11

В нашому місті останнімчасом з'явилось чимало різноманітних конкурсів краси і грації. Житомиряни вже звикли до моделей і просто дівчат, які дефілюють по сцені у різному одягу. А от моделі-чоловіки — це поки для нашого міста справжня диковинка. Тому черговий півфінальний відбір конкурсу “Модель року 2011”, який відбувся минулої п'ятниці в розважальному комплексі DoDo вийшов досить незвичним. На відміну від минулих разів, в ньому взяли участь виключно хлопці. До цього чоловіки хоч і з'являлись на відборі, але виходили лише разом із дівчатами.

ФОТО: В центрі Житомира відбувся відкритий олімпійський урок

08.09.11

Грандіозне спортивно-театралізоване свято – «Олімпійський урок» - відбувся в центрі Житомира, на майдані Соборному, 7 веренся. У ньому взяли участь кращі вихованці спортивних шкіл, клубів та секцій міста Житомира. Вони продемонстрували свої навички в різних видах спорту. Розпочали урок вихованці школи легкої атлетики. Далі на площі виступили триатлети, футболісти, баскетболісти, гандболісти, борці, кікбоксери, п'ятиборці і багато інших.
За дійством спостерігали учні шкіл Житомира, яких спеціально забрали з уроків. Був присутній на майдані і віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації легкої атлетики України, Олімпійський чемпіон Валерій Пилипович Борзов.

Після літніх канікул стартували півфінали конкурсу "Модель року". Визначились перші переможниці осені

06.09.11

Після невеликих літніх канікул в розважальному комплексі DoDo знову розпочато відбір учасників конкурсу “Модель року 2011” , який організовує Gloria Model Style. Як і раніше, щоп'ятниці п'ятеро учасниць змагатимуться за путівку до фіналу. Відбір відбуватиметься і серед хлопців-моделей, хоча дещо рідше.
В п'ятницю, 2 вересня, відбувся перший осінній півфінал, в якому традиційно взяли участь п'ятеро симпатичних дівчат. Щоправда їм довелось тричі дефілювати залом.

В школах Житомира пролунали перші дзвоники

01.09.11

В четвер, 1 веренся 2011 року, для 2700 житомирських першокласників пролунали перші дзвоники, а також відбулись урочисті лінійки. Пропонуємо вашій увазі невеликий фоторепотаж урочистостей, які відбулись в ЗОШ №36  в Житомирі.

.
 
Українська рейтингова система футбол в Житомирі, Арсенал, ЖОФФ

Загальна кількість переглядів сторінки